Bliv klædt på til skiftet til kalenderturnering

Skiftet til kalenderturnering hos DBU Sjælland har allerede rejst en del spørgsmål. Derfor kan din klub nu tilmelde sig et informations- og afklaringsmøde i maj måned, hvor du kan blive klædt på til skiftet.



BEMÆRK: Et flertal valgte på DBU Sjællands delegeretmøde 2016 af stoppe skiftet til en kalenderturnering. Turneringen vil derfor fortsat følge den velkendte model, hvor turneringen starter og slutter til sommer. 

Læs mere i denne nyhed fra januar 2016: Nej til kalenderturnering - hvad betyder det for dig?
 
Skiftet til fra forår-efterår turnering til en kalenderturnering har uden tvivl rejst en masse spørgsmål om, hvordan vi fremover skal spille fodbold på Sjælland.

Hvordan kommer fællesrækker og lokale rækker til at spille sammen? Hvilken årgang skal spille hvad? Og hvad med pokalturneringerne?  

Disse og mange andre spørgsmål kan din klub få svar på ved at deltage i et af DBU Sjællands tre informations- og afklaringsmøder. 

Se invitationen her

Informations- og afklaringsmøder om kalenderturnering
Mødested Tidspunkt Adresse Senest tilmelding
Vordingborg IF's klubhus 18.maj kl. 18.00 Morten Olsens Allé 2, 4760 Vordingborg 10. maj
Espergærde IF's klubhus 19. maj kl. 18.00 Gymnasievej 5, 3030 Espergærde  10. maj
Roskilde - RB 1906 (stadionloungen) 20. maj kl. 19.30 Rådmandshaven 6, 4000 Roskilde 10. maj

Himmelev - opsamlingsmøde DBU Sjælland 27. maj kl. 17.00 Himmelev Bygade 64A, 4000 Roskilde 10. maj

Tilmelding
Du skal tilmelde dig senest mandag den 10. maj ved at skrive til: tilmelding@dbusjaelland.dk. I mailen skal du skrive navnet på deltagerne og i emnefeltet skal du skrive den navnet på den by hvor du/I påtænker at deltage i informationsmødet. Hver klub kan stille med op til to repræsentanter.  

Af Peter Vest Hansen

Log ind