Måned

Tilmeldingen til ½banestævner i januar

Onsdag 25. november åbner holdtilmeldingen til 1/2 banestævner i januar.

Læs nyheden

Giv et skulderklap til de frivillige

Nu kan du indstille en frivillig leder fra din klub til en af DBU Sjællands legater.

Læs nyheden

Bliver 12-årige Noah årets holdkammerat?

12-årige Noah El Ouaamari fra Nivå-Kokkedal Fodboldklub er tættere på 100.000 kr. og titlen som Årets Holdkammerat. Blandt de ti øvrige kandidater finder man også 14-årige Judith Bashige fra Maribo Boldklub.

Læs nyheden

Kolding IF vandt U21 finalen

Kolding IF vandt U21 turneringen 2015 0-1 efter en intens finale mod FC Helsingør.

Læs nyheden

Ny medarbejder i DBU Sjælland kommunikation

Maria Markussen er blevet ansat som ny kommunikationskonsulent i DBU Sjælland, hvor hun skal være med til at øge unionens tilstedeværelse på de sociale medier og være med til at drive og udvikle organisationens kommunikative indsats.

Læs nyheden

Nyt ansigt på disciplinærområdet

For at imødekomme klubbernes behov for effektiv og smidig behandling af disciplinærsager har DBU Sjælland ansat Kenneth Friis Nielsen i en nyoprettet stilling som sagsbehandler.

Læs nyheden

Stadig ledige pladser ved 1/2 banestævner

Der er fortsat ledige pladser i 1/2 banestævnerne for U5 til U8 i Ringsted, Tuse, Farum og Jægerspris. Derfor er tilmeldingsfristen rykket til 12. november.

Læs nyheden

DEL2016: Klubforslag indsendes senest 1. december

1. december er sidste frist, hvis man som klub vil fremsætte forslag til ændringer af DBU Sjællands love, reglementer, turneringsbestemmelser eller stille øvrige forslag, som ønskes behandlet på DBU Sjællands delegeretmøde.

Læs nyheden

Trænerkursus: Vejen fra talentspire til landsholdsspiller

På dette trænerkursus løfter U16 landsholdstræner Per Holm lidt af sløret for udvælgelsesproces, spillestil og træningsøvelserne på U16 landsholdet.

Læs nyheden

Dummeste skade 2015 vinder fodbold

DBU Sjælland vil samle en top-10 liste over jeres dummeste fodboldskader i 2015. Skriv dit bud her i kommentarfeltet nederst på siden eller skriv gerne en mail til mama@dbusjaelland.dk.

Læs nyheden

Log ind