Dummeste skade 2015 vinder fodbold

DBU Sjælland vil samle en top-10 liste over jeres dummeste fodboldskader i 2015. Skriv dit bud her i kommentarfeltet nederst på siden eller skriv gerne en mail til mama@dbusjaelland.dk.




Vi vil i DBU Sjælland samle en top-10 liste over jeres dummeste fodboldskader i 2015. Skriv dit bud her i kommentarfeltet nederst på siden eller send den via mail til mama@dbusjaelland.dk. 

Der bliver valgt en vinder MANDAG 9. november, og vinderen vil blive offentliggjort her på hjemmesiden og Facebook (Sjællandsk fodbold).

Da det er vores tanke at bringe en top10-liste i DBU Sjællands årbog, så er det vigtigt, at du skriver dit fulde navn og klub. Vi kvitterer med en fodbold til den heldige vinder, som en trøst og opmuntring for at dele oplevelsen med os.

Det eneste krav vi stiller er, at du skal være spiller i en medlemsklub under DBU Sjælland.

Kiksede fodboldskader
Fodboldspillere bliver ofte skadede. For de fleste sker det i kamp eller til træning, men der findes en lang række eksempler på, hvordan spillere har fået anderledes bizarre skader.

Mange mærkelige målmandsskader
Roy Carrol fra West Ham samlede bolde op inde i et mål under træningen, da hans fod blev fanget i nettet og han skadede sit knæ.
Richard Wright var målmand hos Everton da han skvattede over et skilt under opvarmning foran mål. På skiltet var en advarsel mod at varme op foran mål. Samme spiller skadede sin skulder, da han faldt gennem et loft i et forsøg på at pakke sine kufferter væk.

Dave Beasant gav sig selv 8 ugers skadepause da han i 1993 tabte en flaske salatdressing på sin fod, og beskadigede en sene i storetåen. Kasey Keller, som var målmand på det amerikanske landshold, slog sine egne fortænder ud, da han skulle hive sine golfkøller ud af bagagerummet på sin bil. 

Chic Brodie, målmand, måtte indstille karrieren på grund af en knæskade pådraget, da han ville fange en løs hund på banen. 
I 1975 blev Manchester United målmand Alex Stepney skadet da han fik vredet sin kæbe af led fordi han råbte af sine forsvarsspillere under en kamp mod Birmingham.

Risikofyldt hverdag

Nu er det ikke kun målmænd, som gør skade på sig selv.
Rio Ferdinand, forsvarsspiller, kom til skade mens han så tv. Han havde benene oppe på sofabordet for længe, hvilket belastede et ledbånd i knæet.
Santiago Canizares gik glip af VM i 2002 da han kom til at smadre en aftershave og fik trådt i et glasskår, som skadede en sene i storetåen.

Svein Grøndalen, forsvarsspiller, fik en ufrivillig pause, da han kolliderede med en elg under en løbetur. Darren Bernand, midtbanespiller, røg ud i fem måneder, da han gled i en pyt af tis på køkkengulvet. Den skyldige var hans nye hundehvalp. 

*** Dummeste skade 2015 giver fodbold ***Vi vil i DBU Sjælland samle en top-10 liste over jeres dummeste fodboldskader...

Posted by Sjællandsk Fodbold on 30. oktober 2015

Log ind