Kolding IF vandt U21 finalen

Kolding IF vandt U21 turneringen 2015 0-1 efter en intens finale mod FC Helsingør.

Kolding IF vandt finalen i DBU's U21 turnering 2015.

Tirsdag aften blev U21 finalen afviklet og FC Helsingør havde fordel af hjemmebane mod Kolding IF. Holdene mødtes også i den seneste udgave af U21 finalen og her spillede FC Helsingør en fantastisk kamp, da de besejrede de ellers sejrsvante jyder.

Torsdagen kamp blev en intens fodboldkamp med masser af flot fodbold og nerve. Begge mandskaber var godt struktureret og havde et højt teknisk niveau.FC Helsingørs krumtap i forsvaret Mads Danekilde spillede en flot kamp for hjemmeholdet og for Kolding IF var Mads Zederkoff en central skikkelse sammen med den vævre højrekant "Raul".

"Raul" afgjorde kampen
I den ordinære spilletid havde begge mandskaber gode muligheder for at score, men to gode målmænd forhindrede scoring i flere tilfælde og stillingen var derfor 0-0, da dommer Simon Rosenlund fløjtede kampen af efter ordinær spilletid.

FC Helsingør var nu kun 30 minutter fra en straffesparkskonkurrence, som de havde stor succes med i kvart og semifinalen, hvor BK Avarta og Holbæk måtte lade livet fra 11-meterpletten.

I den forlængede spilletid var Kolding IF klar fra start og de udnyttede chancen i første minut, da Rasmus Raul sendte bolden i netmaskerne til en føring til udeholdet. Der blev ikke scoret mere i opgøret og dermed endte Kolding IF som vindere af U21 turneringen 2015.

Ambassadører for U21 fodbolden
Ole Jacobsen fra DBU's bestyrelse uddelte metal til begge hold, og han var imponeret:

- De to hold i dag sørgede for en fantastisk finale med højt tempo og intensitet. De kan ikke være bedre ambassadører for hvad U21 fodbolden kan bruges til, sagde Ole Jacobsen.

Det er muligt at tilmelde sig til forårets U21 turnering i A eller B rækken fra december og indtil medio marts via kluboffice.