Ny medarbejder i DBU Sjælland kommunikation

Maria Markussen er blevet ansat som ny kommunikationskonsulent i DBU Sjælland, hvor hun skal være med til at øge unionens tilstedeværelse på de sociale medier og være med til at drive og udvikle organisationens kommunikative indsats.



Maria Markussen er ny kommunikationskonsulent hos DBU Sjælland. 



DBU Sjælland har ansat Maria Markussen i den ledige stilling som kommunikationskonsulent.  Maria (30) er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet i 2012 og kommer fra en stilling som marktings- og kommunikationsansvarlig i den landsdækkende butikskæde Kære Børn, hvor hun havde ansvaret for intern og ekstern kommunikation.   

- Jeg har selv arbejdet frivilligt for flere organisationer, og jeg ved, at det er ildsjælene og gnisten fra de frivillige, der bærer en organisation som DBU Sjælland. Derfor glæder jeg mig til at skulle samarbejde med de mange ansatte og frivillige for at udvikle og fremme sjællandsk og dansk fodbold, siger Maria Markussen.  

Under sin studietid specialiserede hun sig i strategisk kommunikation og krisekommunikation med fokus på sociale medier og har desuden undervist i retorik på Himmelev Gymnasium.  

Øget fokus på sociale medier
Udover sin stærke formidlingsmæssige baggrund og specialviden indenfor de mange aspekter af strategisk kommunikation kvalificerer Maria sig også til stillingen gennem et solidt kendskab til foreningsfodbolden, hvor hun gennem en årrække har spillet fodbold i Gevninge IF og RB 1906. Hun har desuden har erfaring som børnetræner for piger.  

Hos DBU Sjælland bliver opgaven blandt andet at øge unionens tilstedeværelse på de sociale medier ligesom hun skal bidrage til at drive og udvikle den interne og eksterne kommunikation. 

Hun afløser dermed Rie Døllner, der efter mere end seks år hos DBU Sjælland har søgt nye udfordringer.  

Maria Markussen startede i sit nye job 1. oktober, og blev udvalgt til den ledige stilling blandt et meget stærkt ansøgerfelt på knap 150 kandidater.

Af Peter Vest Hansen, Foto: DBU Sjælland

Log ind