Nyt ansigt på disciplinærområdet

For at imødekomme klubbernes behov for effektiv og smidig behandling af disciplinærsager har DBU Sjælland ansat Kenneth Friis Nielsen i en nyoprettet stilling som sagsbehandler.



Kenneth Friis Nielsen er ny sagsbehandler hos DBU Sjælland.



For at imødekomme klubbernes behov for effektiv og smidig sagsbehandling ansatte DBU Sjælland i september Kenneth Friis Nielsen i en nyoprettet stilling som sagsbehandler. 

De senere år har DBU Sjælland oplevet en voldsom stigning i antallet af især protestsager på disciplinærområdet. For at sikre kvaliteten i turneringsdriften skal disse sager behandles løbende på en effektiv og smidig facon. Derfor ansatte DBU Sjælland i september Kenneth Friis Nielsen (47) som dedikeret sagsbehandler på disciplinærområdet. 

- Det med at sikre at love og regler bliver overholdt har altid ligget mit hjerte nært. Det er vigtigt for mig at administrere reglementerne på en god og smidig måde, hvor alle modtager en fair og retfærdig behandling, siger Kenneth Friis Nielsen.   

Livslag tilknytning til fodbolden
Selvom Kenneth for nogen vil være et ubeskrevet blad, så har han et indgående kendskab til DBU og lokalunionernes organisation.  Gennem knap otte år var Kenneth ansat i DBU, hvor han blandt andet arbejdede med uddannelse på bredde- og elitedommerområdet. Han glæder sig over at have genoptaget kontakten med foreningsfodbolden. 

- Jeg kan godt lide at have den daglige kontakt og dialog med repræsentanter fra klubberne, og så ser jeg frem til et fortsat godt samarbejde med de frivillige i DBU Sjællands Disciplinærinstans, siger Kenneth Friis Nielsen.    

Kenneth Friis Nielsen er uddannet markedsøkonom på Århus Handelsskole og har blandt andet arbejdet i forsikringsbranchen og i en årrække med uddannelse i FOF (Folkeligt Oplysnings Forbund). Derudover har han det meste af sit liv været en del af foreningsfodbolden – først som spiller og fodbolddommer og siden som dommerudvikler.

Kenneth Friis Nielsen startede hos DBU Sjælland 1. september. Han blev udvalgt i et felt på knap 80 kvalificerede ansøgere til stillingen.  

Af Peter Vest Hansen

Log ind