FC Albertslund-hold suspenderet efter voldssag

DBU Sjælland har suspenderet FC Albertslund-hold efter voldssag i Serie 2-kamp lørdag 17. september mens sagen behandles af Disciplinærinstansen.





En Serie 2-kamp mellem FC Albertslund og Hundige BK blev lørdag 17. september afbrudt på grund af voldelig opførsel fra spillere og tilskuere, hvor kampens dommer og flere andre blev overfaldet. Politi og ambulancer blev tilkaldt og flere blev efterfølgende tilset på skadestuen.   

De voldsomme overfald er blevet meldt til politiet og DBU Sjælland har med øjeblikkelig virkning suspenderet Serie 2-holdet fra FC Albertslund fra at spille turneringskampe mens sagen bliver behandlet af DBU Sjællands Disciplinærinstans. 

DBU Sjællands formand, Ole Jacobsen, er rystet over sagen.

"Vi tager dyb afstand fra hold og spillere, der udøver vold på banen. Det er klart, at spillere og dommere skal kunne deltage i kampe uden at risikere voldelige overfald og truende adfærd fra andre spillere og tilskuere. Derfor har vi suspenderet det pågældende hold for at give Disciplinærinstansen ro til at gennemgå sagens forløb og komme med en afgørelse", siger Ole Jacobsen.  

I forbindelse med sager omkring vold mod fodbolddommere har DBU Sjælland en task force, der døgnet rundt står til rådighed for dommeren med råd og vejledning samt tager hånd om det videre sagsforløb. Task Forcen har siden den triste episode været i tæt dialog med kampens dommer, der trods den dårlige oplevelse er ved godt mod.

DBU Sjælland udtaler sig principielt ikke om konkrete sager, så længe sagen endnu ikke er belyst, behandlet og afgjort. DBU Sjælland forventer en afgørelse i sagen i løbet af næste uge. Denne vil blive meldt ud på dbusjaelland.dk

Log ind