Spil med i DBU Sjællands futsalturnering 2016-2017

Futsal er teknik, hurtighed, boldkontrol, sammenhold og intensitet. Det er nu I skal tilmelde jeres hold, hvis I skal spille med i DBU Sjællands futsalturnering 2016-2017. I år kan børnehold helt ned fra U8 og op til senior deltage.



Få en smagsprøve på Futsal med denne video fra Final 4 2016. 



Med sin unikke blanding af tekniske detaljer, flotte mål og masser af intensitet har Futsal de senere år vundet større og større tilslutning hos både spillere, klubber og tilskuere. Hvis dit hold skal kæmpe med i DBU Sjællands Futsalturnering 2016-2017, så er holdtilmeldingen åben nu og frem til 2. oktober. 

Flere børneårgange
Futsal tilbydes i år som noget nyt helt ned fra U8 og op til senior.  

Hvad er Futsal? 
Futsal er indendørs fodbold, men det adskiller sig på vigtige punkter fra det klassiske indendørs fodbold, som mange kender. I Futsal spiller man, i modsætninger til almindelig indendørs fodbold, med en mindre bold. Bolden vejer det samme som en normal bold, men har en blødere inderbold, hvilket gør, at bolden ikke hopper så meget og derfor er nemmere at kontrollere. 

Samtidig er der ingen bander, så når bolden er ude af spil, skal der foretages et indspark ved igangsætningen. Yderlige spilles der med en målmand, der må bruge hænderne inde i straffesparksfeltet. 

Futsal spilles på en bane på størrelse med en håndboldbane, ligesom målene også er de almindelige håndboldmål. Alle Futsal-kampe i rækker med puljespil varer 1 x 9 minutter, og hvert hold har en målmand og fire markspillere på banen af gangen.

Final Indoor 2016
Finalerne for ungdom og senior samles også i år ved et brag af et finalestævne i Roskildehallerne 4. - 5. marts. Med valget har vi forsøgt at undgå sammenfald med vinterferie og lignende. Udover medalje og pokal vil sjællandsmestrene også modtage en t-shirt. 

Kampleder/døm-selv kampe
Ved Futsal for U11 og yngre er det førstnævnte hold (hjemmeholdet), der skal stille med en kampleder.

Holdtilmeldingsfrister
Holdtilmelding skal som altid foretages via din klubs adgang til KlubOffice. 

Spørgsmål
Kan rettes mod Thomas Rasmussen på 4634 0736 eller tler@dbusjaelland.dk

Læs mere

Vintertræningsturneringen Vinterbold fra U8 til Super Masters

Indefodbold på håndboldmål for U8 - U15

Log ind