Husk respekten!

"Respekten for med- og modstandere, dommere, trænere, klubledere, forældre og tilskuere er afgørende, hvis fodbolden skal blive ved med at være danskernes foretrukne sport", er et af budskaberne i formand Ole Jacobsens skriftlige beretning for året 2016.





"Respekten for med- og modstandere, dommere, trænere, klubledere, forældre og tilskuere er afgørende, hvis fodbolden skal blive ved med at være danskernes foretrukne sport."

Sådan lyder et af budskaberne fra DBU Sjællands formand Ole Jacobsen, i sin skriftlige beretning for 2016, som nu kan findes her på hjemmesiden. Baggrunden er blandt andet en grim sag fra efteråret, hvor en Serie 2-kamp udviklede sig i en ekstremt negativ retning, hvor både dommer og spillere blev udsat for vold. I kølvandet på sagen blev der afholdt et dabatmøde, som du også kan læse mere om i beretningen. 

Derudover kommer formanden ind på et spændende projekt fra Herlev, hvor fodbold har hjulpet unge på overførselsindkomst ud i uddannelse, praktik eller job. Han berører også emner som turnering, uddannelse samt projekter som Bevæg Dig For Livet og FIFA 11 for Health, der henholdsvis skal hjælpe flere unge, voksne og skoleelever hen mod en sundere livsstil. Derudover kommer han også ind på breddefodboldens fremtid.  

Hele beretningen kan hentes her

På DBU Sjællands delegeretmøde i Ringsted lørdag den 4. februar 2017 vil Ole Jacobsen som supplement til den skriftlige beretning sætte fokus på nogle af de emner og temaer, som er vigtige for sjællandsk og dansk fodbold netop nu.

Du finde materiale og tilmelde dig til delegeretmødet her

Log ind