38.051 spillere repræsenteret ved delegeretmødet 2018 i RINGSTED

71 klubber tilmeldte sig til delegeretmødet 2018 i RINGSTED KONGRESCENTER inden fristens udløb. De tilmeldte klubber repræsenterer dermed 38.051 aktive spillere svarende til 43 procent af alle spillere i DBU Sjællands område.


3. februar 2018 klokken 10.30 skal stemmesedlerne igen i aktion under DBU Sjællands delegeretmøde.

Netværk, inspiration, dialog og værktøjer. Delegeretmødet bliver i 2018 endnu mere relevant for klubberne

3. februar slår DBU Sjælland dørene op til unionens delegeretmøde, hvor medlemsklubberne har mulighed for at sætte deres præg på udviklingen i sjællandsk fodbold. 

Delegeretmødet er et oplagt tidspunkt at lade sig inspirere og udvide klubbens netværk, og derfor er 2018-udgaven tænkt ind i en større sammenhæng, hvor der udover selve delegeretmødet er mulighed for at dykke ned i konkrete temaer, med den samlede erfaring og viden fra flere klubber. 

Derfor er der udover selve delegeretmødet på dagen også indlagt ”Workshops”, hvor forskellige temaer vil blive diskuteret. På de enkelte workshops vil det handle om at blive så konkrete som muligt, så deltagerne får både viden og erfaringer, men i ligeså høj grad konkrete værktøjer med hjem i bagagen.

71 klubber deltager i år som delegerede og samlet set repræsenterer de 38.051 aktive fodboldspillere. De udgør dermed godt 43 procent af medlemsklubbernes samlede antal aktive spillere på 88.038 (DIF's seneste medlemsregistrering fra april 2017). 

Derfor vil tæt på halvdelen af de aktive sjællandske fodboldspillere igen i år være repræsenteret af deres klubber ved årets delegeretmøde i RINGSTED KONGRESCENTER.      

Valg til bestyrelse
Som det kan læses i indkaldelsen til delegeretmødet stopper Ole Jacobsen som formand for DBU Sjælland. Der skal derfor vælges en nye formand til delegeretmødet ligesom Kasserer Frank Petersen og bestyrelsesmedlemmer Allan Thoft Jensen, Jakob Koed også på valg. 

Hædring af frivillige
Formand Ole Jacobsen vil afholde beretning om årets beslutninger på vegne af bestyrelsen. Derudover vil regnskabet blive gennemgået af kasserer Frank Petersen. Sidst men absolut ikke mindst vil der blive overrakt Erik Asmunds Rejselegat til to frivillige ildsjæle. 

DBU Sjælland ser frem til at se jer.  


Log ind