Ny formand for DBU Sjælland

Jakob Koed blev valgt som DBU Sjællands nye formand ved delegeretmødet 3. februar i Ringsted. Den nye formand indtager posten med over ti års erfaring fra organisationen og fire år i bestyrelsen.

Jakob Koed er en udpræget organisationsmand. Han er blandt andet tidligere formand i Borup Fodbold gennem mange år, og har gennem mere end 10 år været aktiv i DBU Sjællands organisation, heraf de seneste fire år fra bestyrelsen. Privat er han salgschef, gift med Tanja og har to voksne børn.

Jakob Koed blev indstillet som formandskandidat af en enig bestyrelse og sagde følgende i den forbindelse. 
 
"Jeg tager imod kandidaturet med glæde og ydmyghed, og vil gerne arbejde målrettet med at udvikle rammevilkårene for de sjællandske fodboldklubber. Min vision for fremtidens fodbold er udvikling, skabt på en platform baseret på en tæt dialog med klubberne, så vi hele tiden kan levere tidssvarende kvalitet i vores udbud. Dette kræver bl.a. at vores organisationer er i stadig udvikling og noget af det første, der netop er på dagsordenen i nær fremtid er reformarbejdet omkring fodboldens breddeorganisationer. Her vil jeg holde den kurs, Ole Jacobsen har lagt for dagen."

Siden 2007 har Jakob Koed opnået et bredt kendskab til såvel DBU Sjællands som DBU's organisation. Han har høstet sin erfaring gennem pladser i en lang række udvalg og gruppe såsom Turneringsudvalget, Ungdomsudvalg, DBU's repræsentantskab og DBU's Ungdomsgruppe.

I 2007 gennemførte den nye formand dommeruddannelsen og er i dag indrangeret i Serie 3. Som så mange før ham, så blev han suget ind i fodboldens verden i 2005, da hans ældste datter startede i den lokale klub - Borup IF Fodbold.

Siden blev han træner, ungdomsformand og formand and the rest is history. 

Fakta om Jakob Koed

DBU Sjælland
  • 2007: Turneringsudvalget
  • 2008: Ungdomsudvalget
  • 2009: Formand for Ungdomsudvalget
  • 2009: DBU's repræsentantskab
  • 2010: DBU's Ungdomsudvalg
  • 2014: Suppleant i bestyrelsen
  • 2014: Formand for DBU's Ungdomsgruppe
  • 2015: Bestyrelsen
Jakob Koed har som repræsentant for DBU Sjælland deltaget i UEFA's Study Groups i 2011 og 2012 samt gennemført DBU Academy's lederuddannelse 2012-2013. 

Borup IF Fodbold
Jakob Koed var formand for Borup IF Fodbold i en tiårig periode (2006-2016). Derudover er han uddannet fodbolddommer og har også fungeret som træner og ungdomsformand i den midtsjællandske klub.






Log ind