Ole Jacobsen takkede af som formand

Efter fire år på posten valgte Ole Jacobsen ikke at genopstille som formand for DBU Sjælland på grund af manglende tid.



Delegeretmødet i Ringsted 3. februar 2018 blev samtidig afslutningen på fire år med Ole Jacobsen (Helsinge Fodbold) som formand for DBU Sjælland. Efter moden overvejelse meldte han i december 2017, at han ikke ønskede at genopstille på grund af manglende tid. 

"Det er med vemod, men man må nogle gange træffe vanskelige beslutninger. For på den ene side brænder jeg for arbejdet med fodbolden og dens organisationer, men på den anden side har jeg et krævende job og en familie, der også har ret til min tilstedeværelse. Min afgang som formand er et forsøg på at imødekomme disse behov. Jeg er naturligvis stadig med på sidelinjen og vil følge arbejdet på afstand," udtalte Ole Jacobsen.  

Ole Jacobsen blev valgt som formand til en 4-årig periode ved DBU Sjællands delegeretmøde d. 11. januar 2014. Årsagen til Ole Jacobsens afsked skal især ses i lyset af hans travle arbejdsliv, hvor han er kommunaldirektør i Frederikssund Kommune, gift og far til tre.  

Ved delegeretmødet takkede han de sjællandske fodboldklubber, DBU Sjællands og DBU's bestyrelse, personalet og de frivillige i DBU Sjælland for samarbejdet og støtten. Under den mundtlige beretning sendte han en stor ros til de sjællandske fodboldklubber for deres store 'udviklingsparathed'. 

"Jeg er oprigtigt imponeret over det kæmpe arbejde der ydes for at skabe gode rammer for legen med verdens bedste legetøj – fodbolden. Jeg er oprigtig imponeret over den udviklingparathed I viser i forhold til at udvikle de traditionelle tiltag."


Log ind