Klubrådgiver Jacob Poulsen er stoppet

En tredjedel af de sjællandske klubber får ny klubrådgiver. Efter mere end fem år på posten har Jacob Poulsen valgt at søge nye udfordringer.



En tredjedel af de sjællandske fodboldklubber skal vænne sig til en ny klubrådgiver. Jacob Poulsen har efter over fem år som klubrådgiver søgt nye udfordringer og havde sidste arbejdsdag 28. februar. 

Jacob blev ansat som udviklingskonsulent i DBU Sjælland 1. september 2012 samtidig med Birgitte Krustrup. Siden har han hjulpet de sjællandske fodboldklubber med at styrke deres organisation, lavet frivillighedsstrategier, kommunesamarbejder og meget andet. 

Hos DBU Sjælland siger vi farvel til en god og værdsat kollega, der aldrig har været bange for at udfordre konventioner, regler og systemer. Jacob har i udpræget grad talt klubbernes sag i organisationen med en udpræget grad af forståelse og respekt for de frivilliges forhold.  

DBU Sjælland vil i den forbindelse gerne takke Jacob Poulsen for en dedikeret, passioneret og kvalitetsbevidst indsats for fodbolden på Sjælland siden 2012. Vi ønsker ham alt godt fremover og ser frem til fortsat at se ham på fodboldbanerne indimellem.   

Ny klubrådgiver
Til at afløse Jacob har DBU Sjælland per 1. april ansat Julie Jensen som ny klubrådgiver. Hun kommer til DBU Sjælland fra en stilling i Odsherred Golfklubs sekretariat og med en merkonomuddannelse i Sports Management fra CPH Business i rygsækken. 

Derudover kommer Julie Jensen til DBU Sjælland med erfaring fra Nykøbing Idrætsforening, Odsherred Dartklub og en lang række andre foreninger. Vi glæder os til at byde Julie Jensen velkommen med en nærmere introduktion primo april.

I mellemtiden kan klubber i kommunerne Brøndby, Glostrup, Høje-Tåstrup, Solrød, Albertslund, Hvidovre, Vallensbæk, Ishøj, Roskilde, Lejre, Greve, Rødovre Odsherred, Kalundborg og Holbæk kontakte Metin Dincer på dime@dbusjaelland.dk eller 4634 0743. 

Log ind