10 hold står på søndag med muligheden for et sjællandsmesterskab men kun 5 kan vinde et. 

Der er lagt op til 5 fremragende finaler, når turneringerne for M+32, M+40 og M+45 skal finde deres sjællandsmestre.

Dagen starter med M+40

De første kampe spilles kl. 11:00, hvor de to sjællandsmestre i M+40 skal findes. I den ene kamp er der samtidig tale om en oprykningskamp, og der er derfor masser på spil. 

AB vs. Ølstykke (M+40 1)

På bane 1 byder AB og Ølstykke hinanden op til dans, i en kamp om sjællandsmesterskabet for M+40 række 1, DBU Sjællands højeste række i årgangen. 

For AB er der tale om en gentagelse af sidste års finaleplads, hvor holdet fra Gladsaxe også stod i finalen. En kamp de forøvrigt tabte i straffesparkskonkurrence, så det er et recanchelysten AB hold der denne gang vil gøre sit for at sikre at de til sidst står med trofæet og titlen. 

AB kommer til kampen efter en sæson hvor holdet har vundet 14 af deres 16 kampe, og tabt 2. Det er blevet til 47 mål for Akademikerne, altså 3 i snit pr. kamp og i den modsatte inde har de lukket 20 ind.

Ølstykke FC har som dagens modstander ligeledes blot tabt 2 kampe i sæsonen. Dog har de gulblusede spillet 2 kampe færre end dagens modstander, og det har givet dem 8 sejre og 2 uafgjorte, foruden de 2 tabte. Ølstykke FC har fået modstandernes netmasker til at blafre 28 gange, og selv lukket 15 mål ind, så der er noget der tyder på et målrigt opgør. 

Kampen spilles kl. 11:00 på bane 1. 

Fredensborg BI vs. Nivå-Kokkedal FK (M+40 2)

Samtidig som ovenstående kamp fløjtes igang, fløjtes opgøret imellem Fredensborg BI og Nivå-Kokkedal FK igang på bane 2. 

De to klubber, der til dagligt befinder sig blot 12 km. fra hinanden, skal dyste om sjællandsmesterskabet for M+40 række 2.

Fredensborg BI har i sæsonen været igennem 17 kampe, med 16 sejre til følge og blot et enkelt nederlag. Samtidig har de slået dagens modstander i begge klubbernes indbyrdes opgør, og de må derfor påtage sig favoritværdigheden i dagens kamp.

Kigger man på Fredensborgs målscore bliver det da også tydeligt at her er tale om en samling herrer, der ved hvor modstanderens mål er. Hele 62 kasser er det blevet til, og det er fordelt på 17 kampe. Det giver næsten 4 mål i snit pr. kamp, og når man samtidig lukker blot 13 mål ind i 16 kampe, så ser det godt ud. 

Nivå-Kokkedal FK kommer til dagens opgør med 13 sejre i bagagen og blot 4 nederlag, og det er et Nivå-Kokkedal FK hold som er på jagt efter revanche efter 2 nederlag i kampene imod Fredensborg BI. Nivå-Kokkedal har nettet 54 gange og lukket 19 ind i sæsonens 17 kampe, og der er derfor alle tegn til at der vil blive godt gang i målscoringen i kampen. 

Kampen spilles kl. 11:00 på bane 2 

Fredensborg BI vs. Brøndbyernes IF (M+32 1)

Kl. 13 skydes kampen imellem Fredensborg BI og Brøndbyernes IF igang, på bane 1. To offensivt indstillede hold, der begge har haft en sæson hvor særligt målscoringen har været imponerende, især Fredensborg BI's hold har set skarpe ud foran kassen. 

Fredensborg BI kommer til kampen med 14 vundne, 2 uafgjorte og 1 enkelt nederlag fra sæsonen, og det hører således til sjældenhederne at holdet stiller til kamp, uden 3 point på kontoen bagefter. Særligt at bemærke er dog Fredensborgs målscoring hvor holdet har banket 84 kasser ind i 17 kampe, hvilket giver 5 mål i gennemsnit pr. kamp. 

På den modsatte side af midterlinjen stiller Brøndbyerenes IF op, efter en sæson der har budt på 11 sejre i 14 kampe, og ikke et eneste nederlag. Holdet fra vestegnen er heller ikke helt ueffene foran mål, og kombineret med en defensiv der blot har lukket 9 mål ind i 14 kampe, tegner det til en spændende kamp. 

Kampen spilles kl. 13.00 på bane 1

Grønne Stjerne  vs. Allerød FK (M+32 2)

Grønne Stjerne og Allerød FK mødes i opgøret om sjællandsmesterskabet i række 2.

Grønne Stjerne, der til daglig holder til i Brøndby, har i sæsonens 12 kampe trukket sig sejrrigt ud 9 gange og tabt 3. 27 gange har de scoret, men mere imponerende har de lukket blot 9 mål ind, og det tyder på at Grønne stjerne, som forøvrigt i år kan fejre 20 års fødseldag, har en stærk defensiv med til kampen. 

Allerød FK har modsat dagens modstander været noget mere gavmilde defensivt, med 22 mål indkasseret. Omvendt har Allerød FK så nettet hele 58 gange i modstanderens ende, hvilket har medført at Allerød FK har taget 14 sejre, 2 uafgjorte og blot 2 tabte i sæsonens 18 opgør. 

Kampen spilles kl. 13.00 på bane 2

LSF 1 vs. Ejby IF 1968 (M+45)

Dagens sidste opgør er samtidig et opgør i DBU Sjællands række for de ældste herrer i 11:11, M+45. Opgøret om sjællandsmesterskabet står mellem Ledøje Smørum Fodbold (LSF) og Ejby IF 1968. 

LSF har i sæsonens 6 opgør taget sejren 5 gange og 1 enkelt gang måtte forlade banen med et indkasseret nederlag. 22 mål er det blevet til for LSF, som omvendt har lukket 11 ind. 

Ejby IF 1968, der til dagligt holder til i Glostrup, har ligesom modstanderen blot tabt en enkelt, men med 7 sejre og 2 uafgjorte har de sat sig solidt på 1. pladsen i deres række, med 5 point ned til 2. pladsen. Ejby IF 1968 har blot lukket 5 mål ind, i 10 kampe, og når man så samtidigt scorer 23 i den anden ende, så havner man i toppen af sin række. 

Kampen spilles kl. 15.00 enten på bane 1 eller 2