Det kræver sin kvinde at finde på nye måder at fejre mål på, når sæsonen er i gang i de sjællandske kvindesenior 11:11 rækker. Med mere end 1.000 mål i første halvsæson, har det været en travl sæson for de sjællandske sidste skanser.

45 mål i 9 kampe
Årets mest flittigt scorende hold, i de sjællandske seniorrækker (11:11), er Roskilde Pigefodbold i kvindeserie 2 pulje 2, hvor Roskilde-denserne har nettet hele 45 gange i 9 kampe. Det svarer til 5 mål pr. kamp, og med en sejr på 15-1. så er der vidst ingen tvivl om at det er et hold, der ved hvor målet står.

Mest hyppige resultat
Hele 25 gange er en kamp endt med at det ene hold har scoret 2 mål og det andet et enkelt, og det er klart det resultat, der er forekommet mest i efterårets halvsæson i kvindesenior rækkerne.

Blot 6 gange er en kamp endt uden scoringer, så der er næsten målgaranti hvis man indfinder sig på et af de sjællandske stadions for at overvære en kvindesenior kamp.

Næsten ligeså få gange er en kamp endt med et enkelt mål, altså 0-1 eller 1-0, det er blot tilfældet 7 gange. Og til sammenligning er en kamp endt 3-1 eller 1-3 hele 17 gange.

Halvsæsonens største sejr
Den største sejr i halvsæsonen lyder, som tidligere omtalt på 15-1 og den tegner Roskilde Pigefodbold sig for. Det er samtidig den kamp med flest mål i sæsonen.

Men der er også andre målrige kampe med resultater som, 10-0, 2-9, 5-3, 10-3, 3-8, 12-1 og 11-1.

Vi lover mål
Derfor kan vi godt med god ro love masser af mål i sidste halvsæson af kvindernes seniorrækker for 11:11. Så har man lyst til at se lidt fodbold, og masser af mål, så er det bare med at sætte kryds i kalenderen når kampprogrammet for kvindesenior bliver offentliggjort og bolden så småt begynder at trille.