Masser af øvelser, inspiration til at sammesætte en træning, og erfaringsudveklsing, er bare nogle af de ting der er udbyttet af en Fodbold Fitness træneruddannelse.

Det er ikke et krav at man er træner for et hold, man kan ligeså godt være kommende træner for et hold, eller en klub der kunne have interesse i at starte Fodbold Fitness.

Teori og praksis går hånd i hånd

På kurset er der teoretiske elementer, der omhandler ting som skadesforebyggende træning, opbygning af en træning, redskaber til at involvere alle uanset niveau og meget andet.

Derudover er der et stort element af ”prøv på egen krop”, og dermed omsætning af teorien til praksis, hvor man får lov at rende rundt og prøve tingene af.

Netværk og vidensdeling

På kurset vil være 2 undervisere der begge har stor erfaring med Fodbold Fitness, samt en stor viden om de bagvedliggende årsager for hvorfor og hvordan det virker.

Samtidig er en vigtig del deltagerne, som alle opfordres til at bidrage og dele ud af deres erfaringer, til inspiration for andre, og der er dermed også masser af erfaring at hente.

Tilmeld dig her

Tilmelding foregår via linket her 

Information om kurset

Kurset afholdes søndag d. 30. august (09.30-16.00)

Kurset afholdes på Himmelev-Veddelev Boldklubs anlæg, Herregårdsvej 46, Himmelev, 4000 Roskilde

Det koster 700. kr. pr. deltager, og i det er let morgenmad samt frokost.

Tilmeldingsfrist er d. 24. august.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til kurset, eller Fodbold Fitness generelt er du meget velkommen til at kontakte nedenstående

 

 

DBUS Medarbejdere 140324 038
Souschef for Udvikling, Uddannelse og Dommer Frederik T. Løwenstein