DBU Sjælland søger udviklingspraktikanter til efteråret 2024

Sommerland Sjælland Pige Cup 2023 004
DSC00019
Unitled 025

Leder du efter et praktikforløb? Og vil du være med til at skabe passion, udvikling og fællesskab i fodboldklubberne på Sjælland?

Vi søger en eller to udviklingspraktikanter med interesse og flair for analyse til at indgå i DBU Sjællands udvikling-, uddannelse- og dommerafdeling. Du vil arbejde på flere forskellige projekter, der befinder sig i forskellige faser og således få mulighed for både at være med i opstarten af projekterne, men også eksekvering og evaluering.

Derudover har vi en række events og aktiviteter i efteråret, hvor du vil indgå i både planlægning, afvikling og evaluering.

Vi har mange projekter og indsatser i gang og den endelige opgaveportefølje, definerer vi sammen i forbindelse med ansættelsen alt efter profil, erfaring og præferencer. 

Arbejdsopgaver kunne f. eks være:

  • Udvikling, eksekvering og administration af vores projekter
  • Analyse, evaluering og formidling af data til vores projekter
  • Afvikling af events og aktiviteter
  • Dialog med vores medlemsklubber, herunder rekruttering af klubber til stævner og turneringer

Vores forventninger til dig

Hvis du kan genkende dig selv i flere af nedenstående egenskaber eller kvalifikationer, så er du et oplagt emne som en af vores praktikanter:

  • Interesse for foreningsliv og lyst til at udvikle dette i samarbejde med de frivillige i fodboldklubberne
  • Gå-på-mod og lyst til at kaste sig ud i nye projekter og læringsprocesser
  • Arbejder struktureret, overholder deadlines og er ikke bange for at tage fat
  • Interesse for analyse og evaluering af projekter
  • Sans for kommunikation – både skriftligt og mundtligt
  • Går på en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en mulighed for at udvikle dig selv og dit CV i Danmarks største specialforbund. Du får en hverdag i et uformelt miljø, hvor humor, frihed under ansvar og højt aktivitetsniveau trives sammen med høj faglighed. Du bliver en del af en arbejdsplads med passionerede ansatte, der arbejder for at udvikle breddefodbolden på Sjælland. Du bliver en del af DBU Sjællands kontor beliggende i Himmelev, Roskilde.

Praktikperioden er rammesat til efteråret 2024 (august-december). Den præcise periode aftales ift., hvornår det passer ind i dit studie. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, men vi hører også gerne fra dig, hvis dette ikke kan lade sig gøre. Aften- og weekendarbejde kan forekomme ifm. møder og events. Praktikken er ulønnet.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende en motiveret ansøgning og dit CV (gerne samlet i én fil) til sohn@dbusjaelland.dk med titlen ”Udviklingspraktikant”.

Du kan søge frem til d. 10. juni 2024, men vi afholder samtaler og ansætter løbende, så vent ikke for længe.

For nærmere information er du velkommen til at kontakte Projektleder i udvikling, uddannelse og dommerafdelingen, Søren Hørslev Nordtorp på tlf. 46340745 eller mail sohn@dbusjaelland.dk  

Om DBU Sjælland

DBU Sjælland er fodboldklubbernes interesseorganisation på Sjælland med over 320 medlemsklubber og over 91.000 aktive fodboldspillere. Vi arbejder hver dag for at skabe de bedste fodboldoplevelser for børn, unge og voksne i alle aldre. Vi tager, som en del af DBU, ansvar for at udvikle og understøtte dansk breddefodbold og gøre en forskel i samfundet med fodbolden som omdrejningspunkt.

Ølstykke 236
Ølstykke 116