Introduktion til DBU's IT-værktøjer

For at hjælpe klubberne i deres dagligdag har vi udviklet en lang række  værktøjer til mobil og pc, der kan hjælpe dig med at administerere klubben og holdet. 

Få styr på klubbens struktur med DBU’s IT-værktøjer
På siden her kan du finde alle webinarer vedrørende IT Klubpakken - og de enkelte systemer i den:

Oversigt over webinarer

Webinarerne starter på begynderniveau, og slutter på øvet niveau.

Du kan vælge at se webinarerne i sin helhed eller benytte tidslinks, som sender dig direkte til den funktion, du leder efter.

Følgende webinarer er tilgængelige:

Webinar om IT Klubpakken 

I en online kursusrække i tre dele bliver du ført gennem alt fra online indmeldelse i klubben, over holdadministration i KampKlar, til livescore i Fodbold app'en og på klubbens hjemmeside. Alle systemer spiller sammen, og det betyder at du kan vinke farvel til at opdatere indhold flere steder
Se webinarerne i sin fulde længe - eller brug tidslinks til at finde den funktion, du søger:

Del 1: Introduktion til IT Klubpakken
Del 2: IT Klubpakken på brugerniveau
Del 3: Klubpakken på øvet niveau

Webinar om KlubOffice http://klubservice.dbu.dk/webinarer/kluboffice/

I en online kursusrække i tre dele kan du lære, hvordan du bruger klubbens digitale maskinrum, KlubOffice, til at gøre hverdagen lettere for klubbens ledere, trænere og spillere. Se hvordan det kan lade sig gøre, at nogle klubber går fra et uoverskueligt antal restancer - til et stort rundt 0. Og hvordan klubben med få klik kan dirigere ud på det rigtige hold - vel at mærke når kontingentet er betalt.

Se hele webinaret - eller benyt tidslinks til at finde den funktion, du søger:

KlubOffice Del 1: det grundlæggende
KlubOffice Del 2: på brugerniveau
KlubOffice Del 3: på øvet niveau
KlubOffice økonomi

Webinar om Klub-CMS 

Kom med ind i maskinrummet på fodboldens helt eget hjemmesidesystem til klubber - Klub-CMS. I en online undervisningsrække á tre webinarer bliver du klædt på til at bruge de "byggeklodser", som giver din klub data fra klubbens- og DBU's systemer, helt automatisk!
Der er indhold til den nye bruger, som for første gang skal rode med begrebet 'backend' - og der er lækre nyheder til dig, der er på hjemmebane med makroer og moduler.

Du kan se hele webinaret - eller klikke dig ind til den funktion, du ønsker at høre om.

Klub-CMS Del 1: på begynderniveau
Klub-CMS Del 2: på brugerniveau
Klub-CMS Del 3: på øvet niveau

Webinarer om Kampklar 

IT-systemer udvikler sig som bekendt hele tiden. Derfor bliver funktioner opdateret, fornyet og forbedret. Hvis du støder på indhold, som ikke matcher din virkelighed, så kontakt os endelig for en afklaring på support@dbu.dk.