Sæt skub i klubudviklingen med 10.000 kroner

Din klub kan nu søge om at blive en del af klubudviklingsforløbet "klubber der rykker". Blandt ansøgerne vil 12 klubber blive udvalgt til at sætte skub i deres udvikling med 10.000 kroner per klub.Fredag 28. februar er sidste frist, hvis din klub skal søge om at blive en del af klubudviklingsforløbet 'klubber der rykker'. Alle sjællandske klubber har mulighed for at ansøge. 

Bliver din klub udvalgt følger der 10.000 kroner øremærket til indsatsområder, som din klub selv er med til at udpege. Med udviklingsforløbet ønsker DBU Sjælland både at sætte skub i en struktureret og målbevidst udviklingsproces og forbedre udvælgelsen af årets fodboldklub på Sjælland.  

- Med denne indsats ønsker vi en mere kvalificeret udvælgelsesmetode af årets fodboldklub på Sjælland, samt at skabe en blivende udvikling af breddeklubber igennem klubudviklingstiltag, siger Ole Jacobsen, formand for DBU Sjælland.

Her kan du læse, hvad det indebærer at blive en del af 'klubber der rykker'. 

Krav til ansøgere
For at komme i betragtning til dette forløb skal Klubben, i samarbejde med klubrådgiver, udarbejde en analyse af klubbens behov og ønsker for udviklingsområder for det kommende år. Udviklingen kan være indenfor følgende kategorier:

- Organisatorisk (bestyrelse og kommunikation, værdisæt og strategi)

- Sportslig (vækst i spillere, trænere, dommere, uddannelse)

Klubbens rammer (faciliteter, sammenhold, kommunesamarbejde)

- Økonomi (balance, råd om søgning af fonde og legater m.v.)

Når jeres udviklingsønsker er defineret fastlægges, i samråd med den tilknyttede klubrådgiver, retning og indsats, som I skal arbejde med i løbet af året. Alle optagene klubber skal dog opfylde nogle få krav for at blive en del af projektet ’Klubber der rykker’. Kravene skal på sigt udvikle klubbens sammenhold, hjælpe rekrutteringsprocessen, samt sikre evaluering og udvikling af den totale indsats.

Krav til klubberne:
- Anvende 15 timers support af klubrådgiver i forbindelse med undersøgelsen af behov og fastlæggelse af en udviklingsplan, samt afvikling af ønskede klubudviklingstiltag

- Besvare 3 spørgeskemaer i løbet af året, som indgår i den endelige evaluering

- Afvikling af DBU aktiviteterne ”Klubfidus” og ”Kom ud af Pomfritten, brug bolden”

Klik her og Ansøg om deltagelse i 'Klubber der rykker' 

I ansøgningen vil du blive bedt om at indtaste: Klubnavn, kontaktperson, hvorfor I ønsker at deltage, jeres ønsker til udvikling (åben tekstboks), eventuel dato for opstartsmøde medklub rådgiver

Frist for ansøgning
Fristen for at søge én af de 12 pladser er den 28. februar 2015. Senest en uge efter deadline får klubben besked om de har fået tildelt en plads.

Flere oplysninger fås hos
DBU Sjællands udviklingsafdeling
Mail: udvikling@dbusjaelland.dk
Tlf.:  4634 0745

Forsidefoto: Jari Thomas Hvidtfeldt

Log ind