Der blev gået til den torsdag lige fra morgenstunden på banerne i Roskilde Idrætspark. 12 hold med i omegnen af 80 herrer i alderen 70 og derover tørnede ud mod hinanden i det officielle M+70 sjællandsmesterskab, hvor der blev afviklet både en A- og en B-række. I B-rækken deltog et par enkelte mix-hold.

”Det kan godt være, at vi ikke er så hurtige mere, men det er vores modstandere jo heller ikke – så det passer meget godt”, lød det bagefter fra en af spillerne, 73-årige Per Jeppesen fra Roskilde Boldklub. Per og hans holdkammerater fra RB fik spillet sig til en tredjeplads i A-rækken.

Lige til det sidste var der spænding om, hvem der skulle løbe med pokalen og guldmedaljerne i A-rækken. Himmelev-Veddelev BK og KFUM BK Roskilde var a point, da dommeren fløjtede den sidste kamp i gang. Kampen stod netop mellem de to førerhold, og det blev dermed en slags finale.

Himmelev-Veddelev BK vandt kampen 1-0, og det var en flok meget stolte spillere, der kunne modtage pokalen og guldmedaljerne af DBU Sjællands tidligere administrationschef Jens Erik Reuber Jensen, kendt som 'Søm'.

I B-rækken gik guldet til B1973 Herlev med Vordingborg IF på en ærefuld 2. plads.

Efter kampen blev der tændt op i grillen, og spillerne nød tredje halvleg i de hyggelige omgivelser i Roskilde Idrætspark.