Nyheder

Delegeretmøde 2018: Få indflydelse på sjællandsk fodbolds fremtid

Tilmeld Jer allerede nu til årets vigtigste dag for Sjællandsk Fodbold, når DBU Sjælland den 3. februar 2018 indkalder til Delegeretmøde 2018

Læs nyheden

Formandsskifte på vej hos DBU Sjælland

Ole Jacobsen ønsker at give stafetten videre til delegeretmøde den 3. februar 2018.

Læs nyheden

DBU Sjælland går på juleferie

Onsdag den 20. december kl. 15.00 lukker DBU Sjælland kontoret for i år, og går på juleferie til og med d. 2. januar 2018.

Læs nyheden

Karin Dam Pedersen er årets fodboldleder på Sjælland 2017

Hun trådte til da Dianalund Fodbold stod uden formand, og med sit kæmpe engagement, evner til at motivere og hendes vedholdenhed kan hun nu kalde sig årets fodboldleder på Sjælland 2017.

Læs nyheden

Rytmik og fodbold

Fodbold for de yngste har stort potentiale og kan bidrage til flere medlemmer. Det er erfaringen fra nogle af de klubber som har træningstilbud for de allermindste.

Læs nyheden

Flere danskere vil dømme fodbold

2017 har budt på en stigning i antallet af nye fodbolddommere. I alt har 372 personer taget dommerkortet i det forgangne år, og også hos eksisterende fodbolddommere har der været trængsel på skolebænken.

Læs nyheden

Vordingborg IF er årets sjællandske fodboldklub 2017

En klar strategi, nytænkning, inklusion, ansvar for lokalområdet, samarbejde og hårdt arbejde, det er bare nogle af de stikord der gør Vordingborg IF til årets fodboldklub 2017.

Læs nyheden

Har du lyst til at gøre en indsats for de sjællandske fodbolddommere?

Hvis svaret er ja, så har du muligheden for blive en del af den dommerfaglige streng

Læs nyheden

Forlænget tilmeldingsfrist til 1/2 banestævner i januar

Vi har forlænget tilmeldignsfristen til januars 1/2 banestævner, da vi håber på at få fyldt hallerne op med glade drenge og piger.

Læs nyheden

Der er noget om snakken, måske I skal, med til Bakkens Fodbold Festival?

Bakkens Fodbold Festival er alt det som fodbolden kan, samlet på et sted. En dag med fokus på fodbold og fællesskab, hvor alle er vindere

Læs nyheden

Log ind