Årets børneklub hos DBU Sjælland

DSC_2522.JPG I 2017 blev Køge Boldklub kåret til Årets Børneklub på Sjælland

Hvert år kårer DBU Sjælland årets børnefodboldklub. Prisen går til en klub, der har gjort en ekstraordinær indsats for børnespillerne. Måske tilbyder klubben gode muligheder for uddannelse og udvikling af trænere eller klubben har et exceptionelt børnemiljø.

Har din klub været særligt god til at uddanne og udvikle børnefodboldtrænere? Eller er i særligt gode til at sikre, at spillernes forældre er involveret i klubben og børnene? Så kan det være, at I er årets børneklub hos DBU Sjælland.

Vi vil også gerne høre fra dig, hvis du blot har kendskab til en klub, som du mener bør komme i betragtning til prisen som "Årets Børneklub".

Hvad er ekstraordinært?
Og med ekstraordinært mener vi ikke, at klubben har deltaget i årets 3- og 5-mandsstævner - selvom det er en start. Men har din klub for eksempel været god til at udvikle og dygtiggøre børnetrænerne gennem relevante kurser?

Eller har din klub gode forhold for pige- såvel som drengefodbold? Det kunne også være, at din klub er særligt god til skaffe nye spillere og holde på dem, eller måske er ekstraordinært gode til at involvere børnenes forældre?

Hold øje med efterlysningen
Kan I svare ja til bare et par af disse spørgsmål, så har I måske en chance for at blive kåret til Årets Børneklub i DBU Sjælland. For at komme i betragtning til prisen, skal I følge med her på hjemmesiden, når vi efterlyser dygtige sjællandske børneklubber.

Tidligere vindere hos DBU Sjælland:
2019: Stenlille IF
2018: BSF
2017: Køge Boldklub
2016: Greve Fodbold
2015: Allerød Fodbold Klub
2014: Tuse IF
2013: B1973 Herlev
2012: FK Sydsjælland 05
2011: Ledøje-Smørum Fodbold
2010: FC Storebælt
2009: Herstedøster IC
2008: Hillerød GI Herrefodbold
2007: Ølstykke FC
2006: Himmelev-Veddelev BK