MENU

Julemærkebørn samles til landsdækkende fodboldstævne

122 børn fra tre julemærkehjem skal den 9. juli til landsdækkende fodboldstævne i Skælskør - det bliver en sand fodboldfest for de mange julemærkebørn.

Piger_julemaerkeboern2014

Selvom klokken har ringet ud til sommerferie er der stadig børn der arbejder hårdt. 150 børn er i øjeblikket på ophold på de danske julemærkehjem, hvor de knokler for at tabe de overflødige kilo. Det skal også være sjovt at tabe sig og derfor mødes 122 børn fra tre julemærkehjem 9. juli i Skælskør til et stort fodboldstævne, som er blevet til i et samarbejde mellem Skælskør B&I, Skælskør Julemærkehjem og DBU Sjælland.

- Det gør vi, fordi vi ved at fodbold er et holdspil, der giver mange sundhedsmæssige gevinster og er et spil der bidrager til at fastholde en fysisk aktiv livsstil, fortæller Birgitte Krustrup der er klubrådgiver i DBU Sjælland.

Samarbejdet består af flere forskellige initiativer. Personalet på Skælskør julemærkehjem har for nylig brugt en hel dag, hvor de selv har fået sved på panden. Personalet fik inspiration til en endnu sjovere fodboldtræning for deres julemærkebørn. Desuden vil DBU Sjælland nu hjælpe børnene med at blive udsluset til de sjællandske fodboldklubber. Dette skal medvirke til at sikre, at børnene vedbliver at være aktive også efter endt ophold på julemærkehjemmet.


Fodboldfest for julemærkebørn
Dagen byder på professionel opvarmning, et væld af fodboldkampe og medaljeoverrækkelse. Gad vide hvem der kommer og overrækker medaljerne…Det er en hemmelighed indtil videre. Undervejs bliver der tanket op med sunde sandwich, frugt og grønt samt masser af vand.

Afslutningsvis er der fælles spisning på Skælskør Julemærkehjem. Herefter spredes de mange børn igen til resten af Danmark efter en dag, hvor de har haft det sjovt og med garanti har brugt masser af energi og mange kalorier.

Yderligere oplysninger fås hos:
Birgitte Rejkjær Krustrup,
Klubrådgiver, DBU Sjælland
Mail.: birk@dbu.dk
Tlf.: +45 20144579

DBU Sjælland 100x100Julemaerkehjem2014Slagelse B&I_2014

Log ind