Drøner 'det lilla lyntog' videre i DBU Pokalen?

VTF's (Vejby-Tisvilde Fodbold) Serie 5-hold er ubesejret i foråret 2014. Men går de også i DBU Pokalen? Følg lodtrækningen onsdag 7. maj klokken 12.00 på eb.dkØlsted IF kunne ikke stoppe VTF (Vejby-Tisvilde Fodbold) i lilla trikot, da de tog hold mødtes i april. VTF vandt kampen 4 - 1.På onsdag 7. maj vises lodtrækningen til 3. runde af DBU Pokalen 2014-2015 live på Ekstra Bladets hjemmeside eb.dk. Denne gange er hold fra både DBU Fyn og DBU Sjælland med i lodtrækningen. 

I bowlen finder vi blandt andre VTF's (Vejby-Tisvilde Fodbold) Serie 5-hold, der i år har imponeret i DBU Pokalen ved at slå de to Serie 4-hold Vapnagård FK 72's 4 - 1 og siden Nord-Øst FC 3 - 1. Klubbens hold 1 ligger desuden nummer 1 i Serie 5, pulje 1 med fire sejre og en enkelt uafgjort. 

Men som bekendt øges modstanden jo længere en klub er med i DBU Pokalen. I denne runde kan VTF og de øvrige hold risikere at møde modstandere fra Serie 1 eller 2 hold. Det er derfor nu 'Det lilla lyntog' for alvor skal vise, hvilket stof de er lavet af.Fortsætter VTF deres forårsstime som ubesejret i turnering og pokal?

Kommende lodtrækninger
På Ekstra Bladet kan du følge de kommende lodtrækninger klokken 12.00 på følgende datoer:   

4. runde: 21. maj 2014

5. runde: 4. juni 2014

Af Peter Vest Hansen, Foto: Per Kjærbye

Log ind