Få U-19 holdet direkte i Serie 3 eller 4

18. maj er sidste frist for at søge om at få jeres U-19 drenge direkte i Serie 3 eller 4.Sammentømrede U-19 drengehold kan nu ansøge om at blive indrangeret i højere serier ved overgangen til seniorfodbold.BEMÆRK: Link er deaktiveret, da ansøgningsfristen er udløbet for sæsonen 2014-2015. Vi forventer at åbne ansøgningen for sæsonen 2015-2016 i maj 2015.* 

Hold på jeres U-19 drenge ved at tilbyde dem en plads i Serie 3 eller 4 uden at de skal spille sig til det. 

Mange fodboldklubber oplever, at de mister deres ungdomsspillere ved overgangen til seniorfodbolden, når spillerne skal finde tid til uddannelse, job, kærester og meget andet. Og skulle det alligevel lykkes at holde på spillerne, så de sportslige udsigter om at spille serie 6 ikke så sjovt, hvis man for eksempel kommer fra U-19 drengenes mesterrække.   

Derfor vil DBU Sjælland igen i år gerne belønne det gode ungdomsarbejde ved at tilbyde muligheden for at sammentømrede ungdomshold kan søge om en plads i Serie 3 eller Serie 4. For at søge skal I udfylde nedenstående ansøgningsformular. 

*Link: Ansøgningsformular om indrangering i Serie 3 eller 4

Ansøgningsperioden løber fra 1. maj - 18. maj 2014. 

Hvem kan søge?
Det nye tiltag giver mulighed for, at sammentømrede U-19 Drenge med status af mesterække og højere kan ansøge om at blive indrangeret i op til Serie 3.

Lavere rangerende U-19 Drengehold fra række 1 og 2 kan ansøge om at blive indrangeret i Serie 4.

Det er et krav, at klubben har et U-19 hold tilmeldt i foråret 2014 for at kunne ansøge.

Intet krav om specifikke spillere
Muligheden har kunnet ses på forårets puljer i U-19 drenge. Siden har spillerne i samspil med klubben haft god tid til at vurdere, om de ønskede at søge om højere indrangering.  

Det er tilladt for holdet, der bliver tildelt en højere indrangering, at bruge øvrige spillere på holdet i den kommende sæson, da der ikke er nogen opfølgende krav på specifik spillerbrug, når holdet først er godkendt. 

Baggrund

Forslaget om højere indrangering til U-19 hold blev udarbejdet af DBU Sjællands Seniorudvalg i september 2011 og blev i november måned 2011 vedtaget af DBU Sjællands bestyrelse.

Tekst Peter Vest Hansen, foto: Stig Sinius Nielsen

Log ind