Glade fodboldbørn indtager Bakken i weekenden

Lørdag den 24. og søndag den 25. maj indtager sjællandske fodboldbørn, med søskende, forældre og bedsteforældre Bakken til årets 'Bakken Fodbold Festival'.

Bakkens Fodbold Festival starter om formiddagen i nærliggende fodboldklubber. Her kæmpes der på fodboldbanerne i værtsklubberne - alle hold spiller i 5-holds puljer og alle spiller hver fire kampe. Når børnene har spillet deres sidste kamp, så går turen til Bakken. På Bakken får alle spillere overrakt deres flotte medaljer og et turbånd, som giver fri adgang til alle Bakkens forlystelser resten af dagen.

Pjerrot_med_piger_2013

Bakkens Fodbold Festival er et stævne for børn i alderen 9-12 år(årgangene U-9, U-10, U-11 og U-12) og det løber af stablen i den kommende weekend.

- Det er glædeligt at Bakkens Fodbold på femte år i træk kan tiltrække så mange af de yngste fodboldspillere og deres familier. Bakkens Fodbold Festival er med til at indfri vores målsætning om at tilbyde nogle gode kvalitetsrige arrangementer for vores fodboldglade børn, siger administrationschef Jens Erik Jensen.

Bakkens Fodbold Festival starter om formiddagen i seks omkringliggende fodboldklubber. Det drejer sig om AB, BSV, Birkerød IF ”Skjold”, Lyngby BK og Virum-Sorgenfri BK.

Mød professionelle fodboldspillere
Professionelle fodboldspillere fra FC Nordsjælland lægger vejen forbi Bakken for at give autografer til de fodboldglade børn. Lørdag besøger klubkammeraterne fra FC Nordsjælland Anders ”AC” Christiansen og Uffe Bech. Søndag er Martin Vingaard og David Jensen som gæster Bakken for autografskrivning. Begge dage er der autografskrivning fra klokken 13.00 til 14.30.

Til de som ikke allerede ved det, så er Uffe Bech og David Jensen udtaget til U21 landsholdet til kampen mod Schweiz den 22. maj, Martin Vingaard har spillet 9 A-landskampe og Anders ”AC” Christiansen har spillet 10 U21 landskampe.

Sport krydret med underholdning og aktiviteter
Bakken ligger placeret midt i Københavnsområdets smukkeste natur med et område på 1.100 hektar – noget af dette område vil i weekenden den 24. – 25. maj laves om til ’grønsværen’, hvor de børn, som stadig har energi i benene efter deres fire kampe uden for Bakken, kan tage endnu en omgang fodbold på nogle mindre baner med netbander. Børnene kan også teste deres jongleringsevner i ”telefonboksen” og afprøve deres topscorer-talent. 

På Bakkens friluftsscene vil der være et fodboldrelateret sceneshow.

Af Rie Døllner

Log ind