1400 børn til Jyske 3-bold storstævner

1400 små fodboldspillere sluttede Jyske 3-bold året af med maner i Smørum og Holmegaard.I Holmegaard kom Oscar og Bodil fra Jyske Bank på besøg og de var straks populære. 1400 små fodboldspillere spillede Jyske 3-bold storstævner i den forgangne weekend, da Jyske 3-bold karavanen gæstede Ledøje-Smørum og Holmegaard. Dermed blev årets sidste Jyske 3-bold storstævner sluttet af med maner.

Fællesopvarmning og fart over feltet 
Det blev en forrygende weekend med fodbold og tørvejr, hvor 1400 glade fodboldspillere gæstede Ledøje-Smørum og Holmegaard for at spille årets sidste Jyske 3-bold storstævner. Inden puljerne startede sørgede Ribena for en samlet opvarmning for alle på spillepladsen – lidt af et syn når så mange mennesker hopper på samme tid!

I alt havde 345 hold meldt deres ankomst, så der gik ikke mange øjeblikke fra startfløjten havde lydt til spillepladserne var fyldt med improviserede jubelscener og den summen af begejstring som kun en så stor børnegruppe kan frembringe.   

Fodboldtrampolin og hoppepude
Imellem kampene var der mulighed for at hoppe på hoppepude, lege med fodboldtrampolin eller få en sej ”Jyske 3-bold super star” tatovering. Der var selvfølgelig også mulighed for bare at sidde og slappe af, men den mulighed var der ikke mange børn der benyttede sig af.   

Der blev naturligvis også taget hånd om de mange medrejsende forældre og andre familiemedlemmer, der kunne tage en pause på siddepladserne i 'Slapperen' eller få en tiltrængt kop kaffe fra den omvandrende 'Kaffesnabel'.  

Jyske 3-bold er et koncept udviklet og drevet af Jyske Bank og de danske lokalunioner i samarbejde med værtsklubberne for det enkelte storstævne. Efter kampene var det tid til at fejre dagens små stjerner. For til Jyske 3-bold er alle vindere og derfor får alle naturligvis guldmedaljer.  

Tak til værtsklubberne Ledøje-Smørum Fodbold og Holmegaard GB og deres mange frivillige kræfter for to meget vellykkede Jyske 3-bold storstævner. Der skal også lyde en stor tak til Jyske Bank-afdelingerne i Ballerup og Næstved.

Tekst og foto af Brian Rasmussen

Log ind