Kvinder spiller bold for brysterne på lørdag

Lørdag den 4. oktober spiller over 200 kvinder Fodbold Fitness stævne til fordel for ’Støt Brysterne’ – kom og se de seje kvinder give den gas på Gladsaxe Stadions baner.

Lyseroed_Loerdag_2014

Anført af en særdeles driftig sjællandsk Fodbold Fitness-klub, Bytoften IF, løber 25 Fodbold Fitness-hold på banen på Gladsaxe Stadion i forbindelse med Lyserød Lørdag. Årsagen er åbenlys, kvinderne støtter op om kampen mod brystkræft. Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt danske kvinder og hver niende kvinder bliver ramt i Danmark.

Gladsaxe Stadion bliver på lørdag forvandlet til et lyserødt mekka med farvede linjer på banen, masser af fodboldaktiviteter, speaker, præmier og fest i stadionloungen om aftenen. 

Dagens program ser således ud: 
Kl. 12.00 Ankomst for spillere.
Kl. 12.30 Velkomst ved Gladsaxes Borgmester Karin Holst og Thomas Dreyer
Kl. 12.40 Fælles opvarmning.
Kl. 13.00 Kampe i gang.
Kl. 16.15 finale
Kl. 16.45 Afslutning med diplom til alle samt en vandre pokal og medaljer.

Kl. 18.00 Middag i på Gladsaxe stadion
Kl. 21.00 Musik og dans.
Kl. 02.00 Tak for i dag.

Tilmeldingsgebyr og entréindtægterne går ubeskåret til Støt Brysterne 2014.


Du kan stadig nå at donere
Du kan stadig nå det at donere til kampen mod brystkræft. Du kan donere via din klub eller som enkeltperson. Klik på linket nedenfor og sms beløb til den gode sag.

Som fortjeneste til det hold, som formår at indsamle flest penge ind til det gode formål, er der et sundt, sjovt og udfordrende træningspas i sigte med én af DBU's førende eksperter inden for kvindetræning - en kvindelandstræner. 

Selvom fokus for indsamlingen er på brysterne, er bryster ikke en nødvendighed. Mandlige Fodbold Fitness-hold kan naturligvis deltage i konkurrencen på lige vilkår med deres kvindelige Fitness-medspillere og gå efter landstræner-præmien.  

Støt Brysterne 2014 med Fodbold Fitness.

Se status over indsamlingen, og hvilke Fodbold Fitness-hold, som deltager i indsamlingen (søg på 'DBU').

Støt Brysterne på Facebook

Log ind