Stjernestøv ved Final 4 for Old Boys og Veteraner

Tidligere superligaprofiler fra Brøndbyernes IF kastede stjernestøv over Borups baner, da Old Boys og Veteranerne kæmpede om SM-titlen ved Final 4.

Spillerne fra Brøndbyernes IF fejrede SM-sejren i Old Boys 1 behørigt.

Lørdag blev der afviklet finalestævne i 11-mands Old Boys og Veteran rækkerne i Borup. Det var første gang de afsluttende kampe blev samlet på et spillested og efter samme koncept som ungdommens Final 4.

Der var masser af stemning både under og efter kampene i de enkelte rækker og der var trængsel på parkeringspladsen, da flere klubber medvirkede til den gode stemning på lægterne ved at arrangere bustransport fra klubbens eget anlæg.

Old Boys 2: Frederiksværk FK (i hvidt) tog sølv og BK Friheden (i blåt) kæmpede sig til en tredjeplads.

Det blev en spændende dag, hvor tre ud af fem finaler skulle ud i straffespark før der blev fundet en vinder.

Old Boys 1
Finalen stod mellem Stenløse og Brøndbyernes IF. Her kom Stenløse bedst fra start via en tidlig scoring. Holdene gik til pause med denne stilling, men i 2. halvleg satte Brøndby sig på spillet anført af de tidligere profiler Ole Bjur, Per Nielsen og Dan Anton Johansen.

I kampens sidste kvarter blev forsvarskæmpen Per Nielsen sendt op som ekstra angriber og det lykkedes Brøndbyernes IF at vende et truende 0-1 nederlag til en 2-1 sejr og holdet vandt hermed rækken.

Old Boys 2
Finalen mellem Tuse IF og Frederiksværk FK havde masser af tænding og intense nærkampe. Kampen endte 2-2 og holdene måtte derfor ud i straffespark. Også her var de to hold stort set helt lige, men Tuse IF trak det længste strå og vandt straffesparkskonkurrencen med 4-3.

Tuse IF (billedet) trak sig sejrrigt ud af straffesparkskonkurrencen.

BK Friheden blev nummer 3 i rækken.

Old Boys 3
Her dystede Farum BK og Rebæk IF om titlen. Farum styrede især kampen i første halvleg og førte fortjent med 1-0 efter en tidlig scoring. Rebæk formåede ikke at få udlignet efter pausen og Farum vandt fortjent titlen via en 1-0 sejr.

Veteran 1
Hørsholm-Usserød IK og Avedøre IF stod over for hinanden i finalen og Hørsholm styrede spillet i første halvleg, men en mere end velspillende Avedøre målmand holdt nullet. Efter pausen var der gode chancer i begge ender af banen, men ingen af holdene formåede at score. I straffesparkskonkurrencen måtte man helt frem til sjette spark før Avedøre kunne juble over sejren.

Veteran 2
Der var kun nordsjællandsk deltagelse i finalen hos Veteran 2, som stod mellem Helsinge Fodbold og IF 'Skjold' Birkerød Fodbold. Holdene kæmpede en intens dyst for at vinde titlen og da kampens dommer fløjtede af var stillingen 2-2. Birkerød var kølige i afslutningerne på straffespark og Martin Sandner sparkede den sidste bold ind bag Helsinges målmand og sikrede derved Birkerød sejren på 7-6.