Tuse IF er årets børneklub

DBU Sjællands børneudvalg har voteret og Tuse IF kom ind på en ren første plads i valget om hvilken klub der var værdig til titlen ’Årets Børneklub’.

Tuse_IF_aarets_borneklub2014

Et levende og udviklende børnemiljø
Nogle af børneudvalgets argumenter for at vælge netop Tuse IF til årets børneklub er blandt andet, at klubben har i arbejdet med børnefodbolden har formået at skabe et levende og udviklende børnemiljø.

Tuse IF har skabt en klar rød tråd i deres arbejde med børnefodbolden som lyser igennem hele opbygningen af Tuse IF’s organisation og setup’et omkring klubbens mange børnehold.

Tuse IF har bevist, at de er gode til at inddrage børn og forældre i klubben, samt støtte op og motivere til et godt børnemiljø med det enkelte barn i centrum. Klubben har med et solidt fundament skabt et fantastisk børnemiljø.
Derudover arbejder klubben med nogle gode værdier i hverdagen som tager udgangspunkt i ’Holdninger & Handlinger’, hvor der er lagt vægt på trænernes holdninger, forældrenes handlinger, børnenes udvikling samt den gode oplevelse.

Gode rammer skaber et godt fodboldmiljø
Klubbens ydre fysiske rammer har også været med til at skabe optimale muligheder for det enkelte barns udfoldelse i fodboldspillet. Rammerne har medvirket til alsidig og udfordrende leg med bolden.

- Det er DBU Sjællands børneudvalgs opfattelse, at Tuse IF har samlet set skabt en motiverende og støttende base som udgangspunkt for et udviklende og inspirerende børnemiljø, der gør det attraktivt for børn og forældre at være medlem af og spille bold i Tuse IF, fortæller en begejstreret børneudvalgsformand Kim Møller. 

Kom og vær med til at fejre Tuse IF
På lørdag fejre Tuse IF den fine titel ved Idrætshuset i Tuse. Nedenfor kan du se programmet for dagen: 

Kl. 10.00 DBU 5 mandsstævne og øvrige lørdagskampe starter
Kl. 10.30 Bold og leg for alle børn
Kl. 11.15 Overrækkelse DBU Sjællands Børnepris 2014, Taler: Kim Møller, DBU Sjælland & Emrah Tuncer, Holbæk Kommune

Vel mødt og god fornøjelse 
Tuse IF & DBU Sjælland

Log ind