Skarpere procedure på holdkort

At udskifte det fysiske holdkort med et elektroniske har haft langt større konsekvenser end først antaget. På den baggrund har DBU Sjællands bestyrelse vedtaget ændret procedure, som gerne skulle lette håndteringen af det elektroniske holdkort.

Regler for elektroniske holdkort 
Som udgangspunkt skal alle hold, som spiller 11 - og 8 - mands fodbold udfylde elektroniske holdkort.  

- Det elektroniske holdkort kan udfyldes af dem i klubben, som er blevet tildelt hvervene ”holdkontakt” eller ”holdkortindberetter” i KlubOffice.

- Det elektroniske holdkort kan udfyldes på følgende IT-platforme: Kampklar, DBU's Fodbold app, 'Mit DBU' og KlubOffice.   

-  Hvis et hold er oprettet som et samarbejdshold, kan spillerne fra samarbejdsklubberne automatisk søges frem i KlubOffice. 

-  Det er muligt at udfylde det elektroniske holdkort ligeså snart kampene ligger i KlubOffice, mens det via Fodbold app’en er kampe 14 dage frem.  

-  Holdkortet bliver offentligt tilgængelige en time før kampstart.

-  Der skal altid udfyldes holdkort før kampen.

-  Kun spillere opført på holdkortet må anvendes.

- Det er muligt at redigere i holdkortet, herunder tilføje og fjerne spillere, i 7 timer efter kampstart. Modstanderholdet modtager en notifikation om dette.

-  Klubber som af helt specielle grunde ikke har nået at udfylde holdkortet inden tidsfristen kan ved henvendelse til DBU Sjælland inden 24 timer få tilrettet holdkortet.

- I kampe med manglende holdkort kan der protesteres over brug af ulovlige spillere

-  Manglende holdkort må aldrig medføre at en kamp ikke gennemføres. 

-  DBU Sjælland rykker automatisk for manglende holdkort (ligesom manglende resultater) i 96 timer.
Første og anden rykker koster ikke noget for klubberne, men tredje rykker koster klubben 500,-

Har holdet modtaget rykkere
Hvis dit hold allerede har modtaget en eller to rykkere med en påmindelse om,  at holdet kan taberdømmes hvis ikke holdkortet udfyldes indenfor 96 timer, er dette ikke tilfældet grundet den nye procedure. Holdet  vil i stedet få endnu 96 timer og hvis holdkortet stadig ikke er udfyldt indenfor tidsfristen vil klubben modtage en bøde på 500 kroner jvf. overstående procedure. 

Yderligere information
Vil du vide mere om elektroniske holdkort så klik her 

Du er også meget velkommen til at kontakte DBU Sjællands administration på info@dbusjaelland.dk eller telefon 4632 3366. 


 

Log ind