Ændring i karantæneregler for ældre

En karantæne modtaget i en turnering for ældre er nu kun gældende i kampe for ældre.



En karantæne tildelt i turneringer for ældre er kun gældende i turneringer for ældre. 



En karantæne tildelt i en turnering for ældre er nu kun gældende i turneringer for ældre. Det betyder, at en karantæneramt spiller fra en ældreturnering med 5 eller færre spilledages karatæne nu har mulighed for at deltage på klubbens seniorhold i karantæneperioden. Reglen ændrer dog ikke på, at en tildelt karantæne på 6 spilledage eller flere fortsat vil spærre spilleren fra at deltage i alle pokal- og ordinære turneringer.   

Turneringsreglementets § 20.6 er dermed blevet ændret til:

§ 20.6 Karantæne på fem eller færre spilledage tildelt i den ordinære turnering gælder alle kampe i den ordinære turnering og afsones alene i den ordinære turnering. Dog gælder, at karantæne tildelt i den ordinære turnering for ældre alene gælder kampe for ældre.

Reglerne er blevet lavet om på grund af flere uhensigtsmæssige sager og for at sikre, at flest mulige voksne spillere fastholdes i sporten. Det sker blandt andet ved, at seniorspillere, med alderen til Old Boys/Girls og ældre, ikke afskrækkes fra at hjælpe klubbens ældre hold af frygt for, at 1 spilledags karantæne i Old Boys-holdets sidste kamp vil holde dem ude resten af sæsonen på seniorholdet. 

Af Peter Vest Hansen

Log ind