Støt Fair Play og vind unik superligaoplevelse

DBU Sjælland sætter ekstra fokus på fairplay i forbindelse med FIFA Fair Play-dagene, og opfordrer samtidig klubberne til at gøre det samme.Fair Play kan udvises på mange måder. Dette billede er fra semifinalen i Faxe Kondi Ungdomspokalen for U17 piger 2015.  Det internationale fodboldforbund, FIFA, afholder hvert år "FIFA Fair Play Dage", hvor hensigten er at få sat fokus på Fair Play. I år markeres dagene i perioden 31. august - 8. september, og også på Sjælland bakker vi op om tiltaget med en række aktiviteter. 

Fair Play-foto vinder unik fodboldoplevelse
I samarbejde med FC Nordsjælland har DBU Sjælland udloddet en unik superligaoplevelse for hele fodboldklubben til den person, der tager det bedste Fair Play-foto. Præmien er billetter til alle klubbens medlemmer, når FC Nordsjælland søndag 27. september møder AGF hjemme på Farum Park i Superligaen.   
Derudover vil FC Nordsjælland bakke yderligere op om Fair Play-initiativet ved at sende op til 50 billetter til alle klubber, der deltager i konkurrencen. 

Ved at deltage er du samtidig være med til at skabe opmærksomhed omkring nødvendigheden af Fair Play i fodbolden. Konkurrencen er en del af DBU Sjællands markering af FIFA Fair Play dagene fra 31. august til 8. september. 

Betingelser
For at deltage skal du have tilknytning til en DBU Sjælland-medlemsklub og billedet skal være taget i perioden fra 31. august til 8. september 2015. Alle billeder kan deltage uanset om de kommer fra en mobiltelefon eller et spejlreflekskamera så længe de er taget på fodboldbanen hos en DBU Sjælland-medlemsklub. Vinderen offentliggøres fredag 9. september på dbusjaelland.dk og på Facebook. Der er to muligheder for at deltage i konkurrencen: 

1) Del billedet på Facebook-siden: www.facebook.com/sjaellandskfodbold  

2) Send billedet til peve@dbusjaelland.dk. Så uploader vi billedet til Facebook.

Fair Play ved børnestævner
Blandt andet har udvalgte værtsklubber for 3- og 5-mandsstævner modtaget Fair Play flag, armbind og foldere. Deruodver er alle klubber blevet opfordret til at bringe et Fair Play-banner på deres hjemmeside samt at markere Fair Play på den måde de finder bedst.

Ord og billede: Peter Vest Hansen

Log ind