Futsal for fuld udblæsning

I den forgangne weekend blev der spillet om DM guldet for herrer i Roskildehallerne. I den anledning havde DBU Sjælland arrangeret stævne i hallerne før DM kampene, samt et træner arrangement.

Futsal_drenge_2015

Stævnet omfattede U12, U13 og U14 drenge samt U13 og U14 piger. Der herskede ingen tvivl om, at de unge spillere fik en rigtig gode oplevelse med sig hjem. Selvom futsal var helt nyt for nogle spillere, mens andre var mere erfarne, så blev der spillet masser af god Futsal. For tilskuere og trænere var det en fryd at kigge på. Både på selve DM banen og i opvarmningshallen kæmpede de unge drenge og piger af et godt hjerte, godt støttet af nogle dommere, der vejledte lige så meget som de dømte.

Der er ingen tvivl om at både spillere og trænere hyggede sig ved stævnet og alle gik hjem med en god oplevelse. Begge dage var der flere der blev og så de efterfølgende DM kampe.

Futsal_piger_2015

'Futsal bag facaden'
Lørdag havde DBU Sjælland samlet 15 trænere til et arrangement 'Futsal bag facaden'. Her fik trænerne et indblik i Futsalens verden med landstræner Nikolaj Saabye som guide. Efter indlægget som omhandlede futsal generelt, fik deltagerne et kort oplæg om det taktiske oplæg til kampen med udgangspunkt i Fjordbold. Mellem kampene kunne deltagerne evaluerer på forløbet udfra oplægget de havde fået. En inspirerende dag og en god oplevelse for de deltagende trænere.

DBU Sjælland takker for en god  dag i Futsalens tegn.

Tekst & Foto: Jakob Koed

Log ind