Årets sjællandske fodboldbillede er udpeget

Jari Thomas Hvidtfeldts foto af glade fodboldpiger fra Undløse Boldklub er blevet kåret som årets sjællandske fodboldbillede 2014.
Årets sjællandske fodboldbillede 2014 er netop blevet udpeget. Som altid var det en svær opgave, da de indsendte billeder indholder mange gode elementer og masser af talent. I sidste ende faldt valget på Jari Thomas Hvidtfeldts foto af glade fodboldpiger fra Undløse Boldklub. 

1. plads - Jari Thomas Hvidtfeldt

Årets sjællandske fodboldbillede blev igen i år udpeget af DBU Sjællands kommunikationsafdeling, som har følgende udtalelse omkring vinderbilledet.   

"Når fodbold er bedst skaber det glæde og fællesskab både hos dem der deltager og dem der kigger på. Jari Thomas Hvidtfeldt har med sit kamera indfanget et hold fodboldpiger, der løber mod deres træner umiddelbart efter en sejr. I baggrunden kan man se et tilsyneladende slukøret modstanderhold. Udover sin helt særlige komposition udmærker billedet sig ved, at det oser af liv og glæde. Kort sagt bliver man glad af at kigge på billedet og får lyst til at gå ud og sparke til en bold. Og det er jo ikke en helt dårlig egenskab hos årets sjællandske fodboldbillede."Jari Thomas Hvidtfeldt skriver selv følgende om billedet:

"SEJR, glade Undløse-piger løber mod deres træner efter kampen."

2. plads - Jeff Duckett

Jeff Duckett har fanget en U-17 målmand fra Havdrup i fuld udstrækning under en redning. 

Jeff Duckett beskriver billedet på følgende vis:
  
"Det kan være ret svært at tage gode billeder af målmænd i aktion, især fordi de ofte er skjult bag en mindre hær af spillere, når der sker noget i målfeltet. Derfor prøver jeg ofte at få actionbilleder af målmændene, når de varmer op til kampene.
Der kunne dette billede af målmanden på Havdrup GI’s U17-hold også være taget, men det stammer faktisk fra en træningssession i september måned 2014. Med målmandens tilladelse satte jeg mig ned lige uden for målfeltet og skød løs under øvelserne. Det kom der mange gode skud ud af. Jeg forestiller mig, at en straffesparksredning ser nogenlunde sådan her ud, hvis man står lige uden for målfeltet og kigger på!" 


3. plads - Kim Bramstorp
Kim Bramstorp har indsendt dette billede af en spiller fra Brøndbyernes IF, der er omkringet af tre spillere fra Næstved I.F..  Fotografen har medsendt en meget kort og rammende beskrivelse af billedet:

"Omringet af 'fjender'". 

Alle billeder på Facebook
Er du enig eller uenig i vores valg af årets fodboldbillede? Du kan give din mening til kende på vores Facebook-side 'Sjællandsk Fodbold, hvor du kan finde alle billederne.  

Af Peter Vest Hansen

Log ind