Henrik Lindbaum udtræder af DBU Sjællands bestyrelse

På torsdagens bestyrelsesmøde meddelte Henrik Lindbaum, at han trak sig fra bestyrelsen grundet en langt større arbejdsbyrde end forventet i sit civile virke. Hans engagement i bestyrelsesarbejdet overtages af suppleant Jacob Koed.

Henrik blev valgt ind i DBU Sjællands bestyrelse på delegeretmødet i 2010. Henrik har en baggrund i klubben Herlev B73, hvor han startede som leder af pigeafdelingen og senere blev ungdomsformand og næstformand.  

Prioritering og balance
Vilkårene for frivillige, foreningsliv og bredden har haft Henrik store interesse – også i bestyrelsessammenhæng.

- Det er klart, at vi vil savne Henrik i de debatter hvor fx frivilligheden er på dagsorden. Henriks erfaring og klubengagement har bidraget til debatten og de efterfølgende beslutninger, fortæller Ole Jacobsen, formand for DBU Sjælland. 

Den forventede arbejdsbyrde efter et jobskifte, vil blive langt større end først antaget, så derfor har Henrik Lindbaum været nødt til at vælge bestyrelsesarbejdet fra.

- Der skal være balance i både privatlivet som arbejdslivet, og det vil der ikke være i fremtiden med den arbejdsbyrde jeg er blevet stillet i udsigt. Det har betydet, at jeg har måttet prioritere og skære fra. Prioriteringen har blandt andet resulteret i, at jeg må afstå mit engagement i DBU Sjællands bestyrelse. Jeg vil dog fortsat følge breddefodbolden tæt og forhåbentlig overvære nogle gode sjællandske breddekampe i ny og næ, siger Henrik, der trods udtrædelsen af DBU Sjællands bestyrelse glæder sig til fremtidens udfordringer udenfor banen.   
 
Suppleant overtager Henriks plads
Henrik Lindbaums plads i bestyrelsen bliver overtaget af suppleant Jacob Koed. Jacob blev valgt som suppleant for andet år i træk på delegeretmødet den 10. januar. Udover basen Borup IF, så har DBU Sjælland allerede nydt godt af Jacobs engagement. Jacob har i flere år, inden han blev suppleant for bestyrelsen, været meget engageret i ungdomsfodbolden og været formand for DBU Sjællands ungdomsudvalg.

Jacob Koed

- Det er positivt, at vi allerede kender Henriks erstatning og ved hvad vi kan forvente. Jacobs engagement tilføjer allerede bestyrelsen, og dermed DBU Sjælland, merværdi. Ligesom Henrik, så er blandt andet frivillighed og klubliv også varme emner for Jacob, hvorved vi får kvalificeret bidrag til tage de rigtige beslutninger i bestyrelsessammenhæng, fortæller Ole Jacobsen. Log ind