Fodboldfest i Nykøbing Sjælland

Rekordmange fodbolddrenge – over 2500 - invadere i den kommende weekend, sammen med deres trænere, forældre og søskende, Nykøbing IF’s fodboldbaner om formiddagen og bagefter Sommerland Sjælland. Anledningen er den årlige Sommerland Sjælland Drenge Cup, som DBU Sjælland og Sommerland Sjælland er arrangør af.

Fodbolddrengene er mellem 4 og 11 år og spiller om formiddagen 3- og 5- mands kampe på Nykøbings IF’s baner og derefter tager de i Sommerland Sjælland, hvor de også får udleveret deres velfortjente medaljer.

Rekordtilmelding
Inden fristen for at tilmelde sig stævnet var udløbet, var der ikke ringere end 395 tilmeldte hold – og flere stod i kø for at komme med. Det er cirka 100 holdtilmeldinger flere end de øvrige år. Stævnet har altid været populært, men at det tilmeldingerne strømmede ind så hurtig og i det antal, kom lidt bag på alle.

- Ambitionerne er altid høje i forhold til vores aktiviteter og det gælder naturligvis også for vores børneevents. Vores ambition om, at nå 300 holdtilmeldinger blev overgået så hurtig og i den fart, er glædeligt og overraskende. Det bedste ved det er jo, at endnu flere børn får en god oplevelse hvor sporten og det sociale kombineres, fortæller Jens Erik Jensen, der er administrationschef for DBU Sjælland. 

Drenge_sommerland_2014
Foto: Peter Vest Hansen

Mere tid til fornøjelse
Grundet det store opbud, så holder Sommerland Sjælland en ekstra time åben, så forlystelsesparken lukker klokken 19, i stedet for klokken 18.00. Kampene på Nykøbing IF slutter forskudt og de sidste hold vil være i Sommerland Sjælland ved 14-tiden. Den ekstra åbningstid giver dermed alle børn og voksne rig mulighed for at boltre sig i sommerlandet.   

Kom i god tid
Grundet det rekordstore antal børn og voksne der ankommer til Nykøbing IF, så anbefales det, at man tager hjemmefra i god tid og medbringer lidt ekstra god tålmodighed. Det vil kunne blive svært med fordeling af parkeringspladser, men til formålet vil hjemmeværnet være behjælpelige.

Ledsagerbilletter
På dagen er det muligt, at købe entrebilletter Sommerland Sjælland til en meget fordelagtig pris. Spillerens entrebillet er med i holdtilmeldingen, mens mor og far kan tilkøbe billet på Nykøbing IF’s baner. De koster 120 kr. (normalpris 229,-) og kan kun købes med Dankort på spillestedet.

Drenge spiller_Virum_2012
Foto: Rie Døllner

Tekst: Rie Døllner

Log ind