Godt 125 pigehold indtager Sommerland Sjælland

På søndag 7. juni skal godt 125 pigehold på banen til Sommerland Sjælland Pige Cup i Nykøbing Sjælland.

425 Bon2014_piger i graesset

7. juni bliver der liv og glade dage på Kongeengen hos Nykøbing IF og i forlystelsesparken Sommerland Sjælland. 125 hold er tilmeldt årets udgave af fodboldstævnet Sommerland Sjælland Pige Cup 7. juni.  

Traditionen tro afvikles selve stævnet på Kongeengen hos Nykøbing IF og afsluttes med medaljeoverrækkelse i Sommerland Sjælland. Stævnet er for piger i alderen U9 til U17, som vil spille 3- 5- og 8-mandsfodbold og alle spillere får adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Kampprogrammerne kan nu findes under resultater og stillinger på din klubs holdoversigt.  

Nedsat pris på billetter
Det vil være muligt at købe éntrebilletter til Sommerland Sjælland til en reduceret pris på 125 kroner. Billetterne kan kun købes i Nykøbing IFs telt på baneanlægget og bliver kun solgt under stævnet. Ved køb af billetter ved indgangen til Sommerland Sjælland betales normalprisen.

Kør i god tid
Vær opmærksom på, at der vil være en del trafik i forbindelse med stævnet. Vi anbefaler derfor, at du kører i god tid, da der godt kan være et stykke at gå fra parkeringen af bilen til Nykøbing IF's baner på Kongeengen.

Læs mere om Sommerland Sjælland Pige Cup
 
Efter et par år på Sydsjælland er Pige Cuppen tilbage i Sommerland Sjælland og Nykøbing IF, hvor det hele startede for år tilbage. 

Tekst: Peter Vest Hansen, Foto: Rie Døllner 

Log ind