Kampredigering af hjemmekampe åbner

Fredag 26. juni bliver kampprogrammet til efterårsturneringen frigivet og herefter kan der redigeres i alle hjemmekampe i 11- og 8-mandsrækker via KlubOffice indtil 1. juli.

Fredag 26. juni frigives kampprogrammet til efterårsturneringen og der vil kunne redigeres i alle hjemmekampe i 11- og 8-mandsrækker via din klubs adgang til KlubOffice. Kampprogrammet kan kun kan ses på KlubOffice og ikke på DBU Sjællands hjemmeside. 

Fra 2. juli kan flytning af kampe kun ske efter aftale med modstander. I samme periode er det også muligt at angive, hvis klubben har fået spillertøj med en farvesammensætning, der afviger fra det der tidligere er angivet.    

Åbningen af kampredigeringsperioden betyder samtidig, at der bliver lukket for puljevisningen på hjemmesiden. Men du kan glæde dig til 3. juli, hvor du kan se hele dit kampprogram for efteråret 2015. Her får du overblikket over de resterende tidsfrister:  
HANDLING TIDSFRIST
Redigering af kampprogram via KlubOffice (puljeinddeling frigives)
Fredag 26. juni fra kl. 12.00 - onsdag 1. juli 2015
Endeligt program udsendes og vises på nettet
Fredag 3. juli 2015 
Holdtilmelding til pokalturnering 18. maj - mandag 29. juni 2015

Flytning indenfor samme kalenderuge
Husk at kampe skal placeres i samme kalenderuge, som DBU Sjælland oprindeligt har skemalagt dem i mandag - søndag. Forsøger man at rykke kampene til andre uger, så vil administrationen rykke dem retur efter 1. juli.

Mørke og solnedgangstider
Vær opmærksom på, at solen går tidligere ned i efteråret. Hvis du flytter en kamp skal du derfor være opmærksom på, at solen ikke må gå ned før kampen er afsluttet med mindre kampen bliver spillet på kunstgræs eller en oplyst bane. Du kan skre dig mod dette ved at benytte vores solnedgangsviser.

Klik her for at komme til solnedgangsviser 

Hvis I placerer kampe på tidspunkter, hvor solen vil gå ned før kampen er slut og banen ikke er oplyst, så vil DBU Sjælland rykke kampen til weekenden i samme uge. 

Anmodning om flytning af udekampe

I redigeringsperioden er det muligt at anmode udeholdet om kampflytning. Proceduren for redigering af egne hjemmekampe er uændret, og foregår på nøjagtig samme måde som i selve turneringsperioden.

Spørgsmål

Kan rettes mod turneringsafdelingen per mail eller i telefontiden på hverdage mellem klokken 10.00 - 15.00

8- og 11-mands: Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk, direkte tlf. 4634 0734

Fællesrækker: Thomas Rasmussen på tler@dbusjaelland.dk, direkte tlf. 4634 0736

Tekst og foto: Peter Vest Hansen

Log ind