Viborgs og Køges gamle drenge blev landspokalvindere

Landspokalturneringen for Old Boys og Veteraner har fundet sine vindere.

Køge Boldklub vandt landspokalen for Veteraner i 2015. Vi har desværre ikke billeder fra Old Boys landspokalfinalen. Foto: Jørgen Snog

Landspokalfinalen for Veteraner
Køge vandt landspokalen for Veteraner med 2-0 efter en målløs 1. halvleg. Efter de første 5. min havde begge hold en udskiftning - man kunne se, at der ikke var nogen af holdene, der ville tabe denne kampe - de friskeste skulle være på banen - ingen fribilletter.

Den første store chance kom efter 28. min hvor Køgemålmanden ikke får sparket bolden langt nok væk og Horsens får en stor chance. Resten af halvlejen var der chancer til begge hold. Der blev som sagt gået til den og der kom nogle frispark som dommertrioen dygtigt kampen igennem dømte på bedste vis, hvor hovedet måske er hurtigere end kroppen! Pauseresultat 0-0.

Horsens fS kæmpede bravt, men kunne ikke slå Køge Boldklub.

Efter 15. min af 2. halvleg kom det 1. mål til Køge, hvor Horsens-mandskabet bliver fanget midt på banen og Køge slog kontra. Herefter bølgede spillet frem og tilbage med chancer i begge ender. Med ca. 10 min tilbage kommer Horsens ikke med tilbage og Køge scorer igen og bringer sig på på 2-0.

Horsens forsøger til det sidste for at få mål, men Køge kæmpede bravt for at holde føringen - og det holdt til sidste fløjt. Efter endt kamp blev dommertrio og holdene samlet til en fælles præmieoverrækkelse, og de fik her et bifald fra de godt 100 tilskuere, der var mødt op for at se de gamle drenge kæmpe.

Fakta om de 2 spillertrupper:

Horsens: 9 af spillerne har spillet 1. divisionsfodbold, hvoraf de 4 af spillerne har spillet mere end 200 kampe på divisionsholdet. Ældste spiller på holdet bliver 60 år i oktober i år.

Køge: 6 af spillerne har spillet 1. divisionsfodbold, hvoraf de 3 af spillerne har spillet mere end 200 kampe på divisionsholdet. Ældste spiller på holdet er 49år.

Ref. Jørgen Snog

Landspokalfinalen for Old Boys
Det var to veloplagte hold, dog mente Brøndby inden kampen, at de måske var lidt tunge i hovedet på grund af fest om fredagen. Det var dog ingen hindring for at holdene gav hinanden en fair og til tider velspillet finale.

Kampen dommertrio fik lagt et fint niveau for kampen, og der var kun behov for en enkelt advarsel til Brøndby i midten af anden halvleg. Viborg havde kontrol over kampen fra start til slut, og efter 25. min. spil bragte de sig på 1-0 som var pausestillingen.

Efter 15. min spil i anden halvleg blev det 2-0 og kampen blev lukket med en scoring til 3-0 syv minutter før slutfløjt.

Der var god stemning blandt de ca 175 fremmødte tilskurer, og klubben havde masser af grillpølser på grillen, så der var muligehed for at købe en "stadionmenu"

Alt i alt et fint arrangement der blev flot afviklet.