MENU

Årets Seriepokalfinale er et ægte lokalopgør

Torsdag 21. maj byder årets Seriepokalfinale på et ægte lokalopgør mellem Ishøj Boldklub (S2) og sidste års sølvvindere fra Greve Fodbold (S2).I 2014 slog Måløv Boldklubs undertippede serie 3-mandskab Greve Fodbold i seriepokalfinalen.  Vi får to sultne mandskaber at se i årets Seriepokalfinale mellem Ishøj Boldklub og Greve Fodbold 20. maj.    

For et år siden måtte et skuffet Serie 2-hold fra Greve Fodbold se til mens Måløv Boldklub (serie 3) jublede over sejren på straffespark i seriepokalfinalen. Siden da er revanchelysten nok ikke blevet mindre hos Greve, der igen i år har kæmpet sig til seriepokalfinalen.    

Præcis 7,5 kilometer fra Greve Idrætscenter ligger Ishøj Boldklub. De to Serie 2-mandskaber kender hinanden ganske godt. De ligger i samme pulje, de har begge 30 point og med fem kampe tilbage kæmper de begge om oprykning til Serie 1. Derudover har Ishøj Boldklub nok et regnskab at gøre op efter et smerteligt 5-1 nederlag til netop Greve Fodbold sidste efterår.  


Det snævre nederlag i Seriepokalfinalen 2014 gjorde ondt på Grevespillerne.

Der er med andre ord lagt op til et brag af et lokalopgør, hvor begge hold er sultne efter at hjemføre den prestigefyldte Seriepokal. Vi kan derfor kun anbefale alle med en kærlighed for god seriebold til at tage turen til Brøndby. 

Seriepokalfinalen spilles på Brøndby Stadion, opvisningsbanen (bane 2): Torsdag 21. maj klokken 17.00. 

Der er gratis entre til kampen. 

Stor publikumsopbakning
Greve Fodbold har bestilt en bus med plads til 90 mennesker, der skal køre tilskuerne til Brøndby, og Ishøj Boldklub er kendt for sin store tilskueropbakning. Derfor tør vi godt love, at der nok skal komme masser af publikummer for at støtte deres lokale helte og skabe den helt rette pokalstemning.

Træner Dennis Olsen står igen i år i spidsen for Greve Fodbold, der blandt andet har sidste års pokalfighter kantspilleren, Kasper Olesen, med i den formodede holdopstilling. Der er her tale om klubbens 2. hold.  

På modstanderholdet hedder cheftræneren Ümit Kart og som anfører stiller han med Mustafa Baskaya.    
 
Når finalen har fundet sin vinder vil guld- og sølvmedaljer blive overrakt på opvisningsbanen umiddelbart efter kampens afslutning.  

Overrækkelsen af seriepokalen og hæderen som pokalfighter vil blive overakt på selve Brøndby Stadion inden superligaopgøret mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland. Og selvom dagens "hovedkamp" naturligvis er seriepokalfinalen, så skal der nok også blive spænding i det sjællandske superligaopgør, hvor Brøndby IF på den øjeblikkelige tredjeplads kæmper om bronzemedaljer og Europa League kvalifikation med Randers FC.

Billede: Ishøj Boldklub tilbage i 2013. 

Læs mere:

Nyhed fra Seriepokalen 2014: Måløvs underdogs vandt seriepokalfinalen

Tekst og foto: Peter Vest Hansen

    

Log ind