MENU

Få U19-holdet direkte i Serie 3 eller 4

Indtil 3. juni er det muligt at ansøge om at få jeres U19 drenge direkte i Serie 3 eller 4.Sammentømrede U-19 drengehold kan nu ansøge om at blive indrangeret i højere serier ved overgangen til seniorfodbold.Mange fodboldklubber mister drengeungdomsspillerne ved overgangen til seniorfodbold. For at fastholde de ældste ungdomsspillere har din klub mulighed for at søge om en plads i Serie 3 eller 4. Det eneste krav er, at I skal have et U19 drengehold tilmeldt i foråret 2015 og udfylde denne ansøgningsformular.  

Ansøgningsformular om indrangering i Serie 3 eller 4

Ansøgningsperioden løber fra 13. maj - 3. juni 2015. 

Hvem kan søge?
Det er et krav, at klubben har et sammentømret U19 hold tilmeldt i foråret 2015 for at kunne ansøge. Afhængigt af holdets niveau åbner det for følgende muligheder:
 • U19 Drenge med status af mesterække og højere kan ansøge om at blive indrangeret i Serie 3. 
 • U19 Drengehold fra række 1 og 2 kan ansøge om at blive indrangeret i Serie 4. 
Baggrund
Mange fodboldklubber oplever, at de mister deres ungdomsspillere ved overgangen til seniorfodbolden. Her skal spillerne finde tid til uddannelse, job, kærester og meget andet. Og skulle det alligevel lykkes at holde på spillerne, så de sportslige udsigter om at starte 'fra bunden af' i serie 6 ikke så sjovt, hvis man eksempelvos kommer fra U19 Drenge Mester. 

Muligheden for at ansøge om højere indrangering til U19 hold har eksisteret siden 2011. Ordningen blev udarbejdet af DBU Sjællands Seniorudvalg og vedtaget af DBU Sjællands bestyrelse i 2011.  

  Intet krav om specifikke spillere
  Det er tilladt for holdet, der bliver tildelt en højere indrangering, at bruge øvrige spillere på holdet i den kommende sæson, da der ikke er nogen opfølgende krav på specifik spillerbrug, når holdet først er godkendt.  

  Spørgsmål
  Har du spørgsmål til ordningen kan disse rettes mod Lars Nielsen fra turneringsafdelingen på larn@dbusjaelland.dk eller 46340734

  Tekst og foto: Peter Vest Hansen

  Log ind