MENU

Fodbold er sjov

...sådan sagde mange børn, der var til Jyske 3 Bold stævner i Gundsølille, Kristi Himmelfartsdag, og Benløse i den forgangne weekend.

Drengespillere_jyske_500x350

I både Gundsølille og i Benløse var der tryk på, det myldrede med børn og voksne. Stemningen var i top, da de små fodboldbørn skulle i kamp. Børnene spillede 3 mod 3 på en lille bane, hvor reglerne er enkle og fokus ligger på boldglæde frem for resultater. Alle børn er vindere i Jyske 3-Bold og derfor får alle medaljer for deres indsats.
 
Udover fodbolden på banerne kunne børnene opleve maskotten 'Pindsvinet', puste sæbebobler og nyde opmærksomheden fra de mange forældre, bedsteforældre og søskende, når der blev heppet og klappet på sidelinjen. Klik her og tjek TV-Midtsjællands indslag fra Jyske 3 Bold i Benløse 

Pindsvin500x350 

Flere end 300 hold fra Sjællandske fodboldklubber deltog i de to stævner.  Der blev hygget, spillet fodbold og børnene modtog masser af positive tilråb fra sidelinjen - absolut en fornøjelse for både børn og voksne. En lille 8 årig dreng fra en Sydsjællandsk klub udtrykte det således, 'Så for pokker, så skal der sparkes bold igen, det er edder-sjovt'.

Tak for gode fodboldoplevelser
DBU Sjælland takker for den gode stemning og en gode fodboldoplevelser til alle de deltagende, børn som voksne.
Se billeder fra både Gundsølille og Benløse ved at klikke her

Pigespillere_benloese500x350  

Tekst & Foto: Rie DøllnerLog ind