MENU

Med Basim og superligaspillere på Bakken

Når Bakkens Fodbold Festival afvikles i weekenden, vil over 3000 fodboldglade børn, flere end 300 trænere og ledere, samt et utal af forældre og søskende gæste Bakken – men derudover kommer FCN’s superligaspillere David Jensen og David Moberg Karlsson og giver autografer - og til at toppe det hele giver Basim nogle numre fra Friluftsscenen.

Bakken500x350_2015

Det bliver med garanti festligt, når Bakkens Fodbold festival løber af stablen for 6. gang. Mixet af fodboldkampe i nærliggende værtsklubber om formiddagen og forlystelser på Bakken er et hit for de mange fodboldglade børn og deres forældre. Hvis man så tilsætter endnu et par ingredienser som autografer af FCN superligaspillere og en minikoncert med ingen ringere end Basim, så kan det ikke blive bedre.

- DBU Sjælland satser hårdt på børne – og ungdomsfodbolden, og Bakkens Fodbold Festival er et af mange tiltag, som er med til at understøtte den strategi. Vi vil være den mest attraktive sportsgren for børn og unge og det betyder, at vi hele tiden forsøger udvikle og tilpasse vores udbud i forhold til målgruppen. Holdtilmeldingen vidner om, at klubberne synes at arrangementet er godt og for mange klubber er det en god afslutning på sæsonen inden sommerferien, siger Jens Erik Jensen, som selv har været med til samtlige afviklinger af Bakkens Fodbold Festival.

Kampe om formiddagen
Både lørdag og søndag starter drenge og piger i årgangene U-9, U-10, U-11, U-12, U13 og U14 ude i de nærliggende værtsklubber til Bakken.  Her kæmpes der på fodboldbanerne - alle hold spiller i 5-holds puljer og er garanteret fire kampe. Når alle har spillet deres kampe, så går turen til Bakken sammen med kammerater, familie og venner.

Programmet for dagen
08.30 – 11.50   Kampe på følgende anlæg Lyngby, BSV og Virum
09.10 – 12.30   Kampe på følgende anlæg: AB og Birkerød
11.30 – 13.30    Holdene ankommer til Bakken (holdene ankommer forskudt - vær opmærksom på at der kan være kø ind mod Bakken i denne periode)
11.30 – 15.30    Udlevering af medaljer i medaljeboden
13.30 – 15.00   Autografskrivning
11.30 – 15.30    Konkurrence – Telefonboksen ved Friluftsscenen
15.30 – 15.50   Basim giver koncert fra Friluftscenen. 


Køb turbånd til en stærk reduceret pris
Forældre, søskende og øvrige ledsagere til deltagerne i Bakkens Fodbold Festival, har mulighed for at købe ledsagerturbånd til favorabel pris. Hvis du køber dine ledsagerturbånd inden den 29. maj er prisen kun 165,- kr./stk. (normalpris er kr. 249,-). Du kan købe ledsagerturbånd her: https://shop.bakken.dk/dbu

Det er også muligt at købe ledsagerturbånd på spillestederne den 30.-31. maj, her vil prisen dog være 190,- kr./stk.

 Forsidefoto: David Jensen, FCN - Tekst: Rie Døllner

 

 

Log ind