Tag på dommerskole i sommerferien

Har du eller flere på dit ungdomshold som har potentiale til at blive fodbolddommer? Så er muligheden der nu. I uge 31 afholdes den årlige Fodbolddommerskole for unge mellem 15 og 20 år. Fodbolddommerskolen afholdes i Tåstrup FC fra den 27. juli til den 30. juli.

Dommertrio_janus

Fodbolddommerskolen er et koncept, ligesom DBU’s Fodboldskoler, bare henvendt unge, som ønsker at tage dommerkortet. Fodbolddommerskolen har kørt siden 2010, og mere end 80 unge har været igennem den lærerige uge på Fodbolddommerskolen. Nu har dine ungdomspillere også mulighed for at deltage.

Fodbolddommerskolen er fra klokken 9.00-15.00 alle dage. Der undervises i teori og praktik og sluttes med eksamen om fredagen, som afholdes hos DBU Sjælland i Himmelev, da der skal bruges computere.

Ud over en lærerig uge i selskab med andre fodboldglade unge, modtager de spirende dommere, efter bestået eksamen, dommerkort, som giver mulighed for at dømme i DBU’s turneringer.

Fodbolddommerskolen indeholder følgende:
Kursusforløb indeholder både praktisk og teori med elementer til brug for den fremtidige dommerkarriere og personlige udvikling. Fodboldloven er det primære indhold i den teoretiske del af undervisningen.

Du kommer igennem følgende pensum:
- Opvarmning
- Praktisk træning og dommerens virkemidler
- Grundlæggende ledelse herunder placering
- Dommeren som leder
- Kommunikation
- Gruppearbejde
- Praktiske vink
- Evaluering og afslutning

Pris, optagelse og tilmelding
Deltagerprisen er kr. 1.990,00 pr. person inkl. frokost mandag-torsdag. Prisen inkluderer ikke overnatning og transport.

Deltagere skal tilmelde sig via Mit DBU inden den 9. juli  https://mit.dbu.dk/Course/CourseList.aspx

For at deltage på fodbolddommerskolen skal man være fyldt 15 år på eksamenstidspunktet.

Log ind