Champagnen fløj hos de ældste drenge

Det bliver aldrig kedeligt at vinde guld! Det viste de gamle fodboldrenge, da der skulle kæmpes om guld ved Final 4 for Old Boys 1-3 og Veteran 1-2 i weekenden.

Det kan godt være, at benene er blevet en anelse stivere og spurten en smule langsommere. Men de gamle drenge har ikke glemt, hvordan man fejrer en sejr med manér!

I sidste weekend sprang champagnepropperne nemlig lystigt, da finalestævnet Final 4 for Old Boys 1-3 og Veteran 1-2 blev spillet. Her får du overblikket over, hvem der tog guld og hvem der måtte nøjes med sølv.

Du finder billeder fra stævnet på vores Facebook-side Sjællandsk Fodbold (husk at 'like' siden).

Old Boys 1 - Stenløse Boldklub vs Køge Boldklub - 4 - 2
 (2-2)
De to mandskaber leverede en fantastisk finale i et højt tempo. Stenløse Boldklub bragte sig foran to gange, men begge gange fik Køge Boldklub udlignet

Holdene måtte derfor ud i straffespark, og først her sikrede Køge sig titlen via en 4-2 sejr ved 11-meterpletten.

Køge Boldklub rykker dermed op i Øst rækken

Old Boys 2 - Allerød Fodboldklub vs Snekkersten IF  2 - 0
Allerød Fodboldklub vandt en sikker sejr over Snekkersten IF. Sejren blev etableret via en 2-0 føring ved pausen, og stillingen holdt kampen ud.

Old Boys 3 - Kildeholm vs Brøndby 1-4 (1-1)
En tæt kamp hvor Brøndby kom foran 1-0 før pausen

Kildeholm udlignede i overtiden og holdene måtte i straffespark

Her var Brøndbys målmand på toppen og Brøndby sejrede med 4-1

Veteran 1 - Hørsholm-Usserød IF - Greve Fodbold 2-4
En flot finale med en masse flotte scoringer, som Greve Fodbold vandt på en god og flot offensiv indsats. Ved pausen stod det 1-1.

Veteran 2 - Albertslund BS 72 vs Skodsborg FIF 4 - 0
Albertslund BS 72 styrede kampens gang fra start til slut og hev en fortjent sejr hjem. Allerede ved pausen havde vestegnsklubben bragt sig foran med to mål.