Kom i øjenhøjde med dine ungdomsspillere

Nu kan du med hjælp fra ekspertkommentator og ungdomstræner Morten Bruun få tips til at komme i øjenhøjde med dine ungdomsspillere. Men vær hurtig - tilmeldingsfristen er fredag 23. oktober.Morten Bruun har opnået flotte resultater med en rummelig tilgang i IF Lyseng. Foto: Henrik Bjerregrav Fredag 23. oktober er sidste chance for at komme med på trænerkurset "Målrettet mangel på målrettethed" med instruktør Morten Bruun, der er nuværende ekspertkommentator og ungdomstræner i IF Lyseng.  Han mener, at mange unge stopper med fodbold, fordi de får de forkerte tilbud. 

- I mine øjne er der alt for mange klubber, som behandler deres teenagere som elitespillere og træner dem derefter med alt, hvad dertil hører af krav om træningsmængde, passion og punktlighed. Og det er en KÆMPEFEJL, skrev Morten Bruun i artiklen "målrettet mangel på målrettethed, som blandt andet blev bragt i Sjællandsk Fodbold 2-2014.

Hvorfor stopper de unge? 
Overvejelserne førte til teorien "Målrettet mangel på målrettethed", som Morten Bruun siden har praktiseret i IF Lyseng. Det indebærer blandt andet, at man træner to gange om ugen, man behøver ikke at komme til træning, man behøver ikke melde afbud, man må gerne tage til gymnasiefest dagen før en kamp, de holder ingen taktikmøder og gør i det hele taget en dyd ud af hele tiden at komme de unge mennesker i møde. 

Og det ser ud til, at teorien giver resultater i IF Lyseng. I foråret 2014 kunne årgangen mønstre 65 spillere og havde fire U19 mandskaber tilmeldt turneringen. Morten Bruun vil give eksempler fra sit eget virke som U19 træner i IF Lyseng, og han vil deusden vise enkelte praktiske øvelser.  

Så uanset om du gerne vil provokeres eller lade dig inspirere, så er dette trænerkurset for dig, der gerne vil være en mere rummelig ungdomstræner. 

Tilmeldingsfrist: 23. oktober 2015

Tid/sted: 
Fredag den 30. oktober 2015 kl. 18.00-21.00 i Lyngby BK

Om instruktøren
Morten Bruun er U17 træner i IF Lyseng samt tidligere superligatræner i Silkeborg IF og SønderjyskE. Han er tidligere professionel fodboldspiller med 11 landskampe på CV'et, er uddannet journalist og arbejder som ekspertkommentator og underviser på idrætshøjskolen i Aarhus.

TILMELD DIG HER

Af Peter Vest Hansen; foto: Henrik Bjerregrav 

Log ind