Sag om dommervold behandles af disciplinærinstans

Søndag 4. oktober blev en Serie 4-kamp mellem Følleslev-Særslev IF og Hvidebæk IF afbrudt efter en spiller udviste voldelig adfærd overfor kampens dommer. Sagen er blevet overgivet til DBU Sjællands Disciplinærinstans.



Søndag 4. oktober blev en Serie 4-kamp mellem Følleslev-Særslev IF og Hvidebæk IF afbrudt efter en spiller udviste voldelig adfærd overfor kampens dommer. Sagen er blevet overgivet til DBU Sjællands disciplinærinstans. 

Kampens dommer tog efter overfaldet kontakt til DBU Sjællands task force mod dommervold, der har taget hånd om det videre sagsforløb. DBU Sjælland er i løbende kontakt med dommeren, der trods omstændighederne har det fint. 

Task Forcen har eksisteret i en årrække og står klar med støtte, hjælp og vejledning til fodbolddommere, der bliver udsat for vold i forbindelse med dommergerningen. Derudover har DBU Sjælland siden 2004 arbejdet præventivt med adfærden på fodboldbanen gennem et korps af Fair Play ambasadører, der hvert år besøger omkring 200 udvalgte fodboldkampe på Sjælland. 

Af respekt for sagsbehandlingen udtaler DBU Sjælland sig af princip ikke om igangværende disciplinærsager. 

Af Peter Vest Hansen

Log ind