Ejby IF Fodbold vinder Fair Play-konkurrence

Ejby IF's Herreseniorformand Rasmus Agger Bendtsen tog årets bedste Fair Play-foto og vandt en superligaoplevelse hos FC Nordsjælland til alle klubbens medlemmer.



Ejby IF Fodbold vandt DBU Sjællands Fair Play konkurrence med dette billede. Foto: Rasmus Agger Bendtsen



Ejby IF Fodbold vandt DBU Sjællands Fair Play-fotokonkurrence. Vinderfotoet blev valgt af DBU Sjællands administration og FC Nordsjælland, der bakker om om Fair Play-initiativet ved at donere billetter til en superligakamp på Farum Park.

Fotoet viser en af klubbens spillere (i grønt), der ønsker god bedring til en modstander fra Brøndbyernes IF med en stor bandage på hovedet. Forinden havde de to spillere stødt hovederne sammen - formentlig i en dødboldsituation - og på grund af en kraftig blødning måtte Brøndbyspilleren lade sig udskifte og blive behandlet. 

"Tegn på at vi er på rette vej"
Fotoet blev taget af Ejby IF Fodbolds herreseniorformand Rasmus Agger Bendtsen, der glæder sig over, at klubbens spillere selv begynder at udvise de værdier, som klubben gennem flere år har arbejdet på at udbrede.  

-Det er rigtigt dejligt, fordi vi netop nu har forøget fokus på, at vi skal dyrke vores værdier helt nede fra børneholdene og op til seniorerne. Derfor er det en lille præmie i sig selv, at vores spillere udøver Fair Play på den måde. Det er et tegn på, at vi er på rette vej med de værdier vi gerne vil dyrke i klubben, forklarer Rasmus Agger Bendtsen.    

Superligaoplevelse til alle klubbens medlemmer
Ejby IF Fodbold vinder dermed billetter til alle klubbens medlemmer og de øvrige fire klubber i konkurrencen modtager 50 billetter. Det var dog en snæver sejr i hård konkurrence med fotoet fra Mern UIF (næstsidste foto) Ejby IF Fodbold fik blot én stemme mere end den nærmeste konkurrent.

Rasmus Agger Bendtsen håber på, at mange af klubbens medlemmer har lyst til at tage turen til Farum Park for at få en superligaoplevelse. På onsdag vil han og resten af bestyrelsen kigge på mulighederne for at arrangere fælles transport til Farum. 

Du kan se eller gense alle de indsendte fotos her:   

#fairplay Trods et blodigt sammenstød under kampen, så er der stadig overskud, til at ønske god bedring efter kampen. Det er #fairplay!

Posted by Rasmus Agger Bendtsen on 7. september 2015

Serie 3 opgør i silende regn mellem Nivå-Kokkedal Fodboldklub og Virum-Sorgenfri BK blev indledt med fokus på Fair Play....

Posted by Lars Merkelsen on 5. september 2015

Det starter og slutter med en #fairplay hilsen. Dagens U15 kamp mod Vordingborg blev et lige opgør, der helt fair endte 1-1.

Posted by Preben Nilsson on 5. september 2015

3. september 2015.Selvom man lige har tacklet en spiller fra det andet hold - kan man sagtens hjælpe ham på benene, og...

Posted by Jesper Bergiel Nielsen on 5. september 2015



Beskrivelse fra Helsinge Fodbold: Billedet viser de spillere, der fik Fair Play prisen, og altså ikke et helt hold. Kamplederen bestemte hvem der havde udvist fair play – ”god opførsel og gode detaljer”. Det var ikke i alle kampe der blev uddelt – kun der hvor der var kandidater til prisen. Foto: Katrine Smidth
 
DBU Sjælland takker for de indsendte billeder og for indsatsen med at udbrede Fair Play på de sjællandske fodboldbaner.  

Af Peter Vest Hansen

Log ind