Er du tilfreds med herresenior-fodbolden på Sjælland?

Uanset om dit svar er ja eller nej, så bør din klub deltage ved DBU Sjællands dialogmøde om herreseniorfodbold 7. september.

Med knap 27.686 (DIF’s medlemsstatistik for 2015) aktive herreseniorspillere hos DBU Sjælland er der ingen tvivl om, at herreseniorfodbold fortsat er populært på Sjælland. 

Og vi ved da også, at de fleste spillere, trænere og ledere har en holdning til, hvordan seniorfodbolden bør skrues sammen. 

Derfor afholder DBU Sjælland nu et dialogmøde 7. september klokken 19.30 - 21.00 i klubhuset hos Køge Boldklub. Med mødet ønsker DBU Sjælland at konkretisere behov og ønsker i forhold til herreseniorfodbolden for at kunne tilbyde det bedst mulige turneringstilbud. 

"Seniorudvalget ønsker at involvere de sjællandske klubber omkring de forhold hvorunder turneringerne afvikles sådan, at der i dialog søges de bedste løsninger. I den aktuelle situation er det ikke spillet på banen der har interessen, men specielt det arbejde der går forud for selve kampen i klubben", forklarer Ebbe Rasmussen, formand for Seniorudvalget. 

Kan vi gøre turneringstilbudene bedre?
Seniorudvalget vil gerne sætte en række spørgsmål til debat: Er de regelsæt der arbejdes efter med hensyn til spillerbenyttelse, holdkort osv. forståelige, hvad kan give anledning til tvivl, kan vi finde det vi søger? Hvad er det største problem man har omkring kampafvikling ? Er holdkortet optimalt, eller kan der peges på bedre løsninger. Hvad er godt og hvad bør tænkes om?

"Love, regler og praktiske tiltag kan ikke ændres fra dag til dag, men gode in-put er værdifulde for at kunne optimere fodboldspillet for alle parter. Derfor ser udvalget  forslag og debat  som en væsentlig del af, at kunne gøre turneringstilbudene bedre", udtaler Ebbe Rasmussen. 

Til møderne vil du få mulighed for at debattere med Seniorudvalget og andre relevante repræsentanter fra DBU Sjælland. 

Dagsorden
1. Regler positive/negative. Er der regler din klub gerne ser ændret? 
2. Er der behov for en "light udgave" af turneringsreglement? Hvis ja, hvad skal online?
3. Drøftelse under overskriften "Det ville gøre det nemmere for os som klub..."
4. 8-mands – Hvorfor er det en mulighed for senior? 
5. Forslag fra klubberne
- Drøftelse af eventuel reserveholdsturnering/U21 turnering for klubber med hold i Serie 1/Sjællandsserien

Deltagere
Målgruppen for dialogmødet er din klubs herresenioransvarlige og hver klub kan stille med op til 2 personer, der kan repræsentere klubben. 

Tilmelding og indsendelse af forslag

Tilmelding og indsendelse af forslag skal senest ske 29. august. Forslag sendes til Thomas Rasmussen på tler@dbusjaelland.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link: 

Tilmelding til dialogmøde om seniorfodbold 7. september 2016

Praktiske oplysninger 
Adressen på mødestedet er Køge Boldklubs klubhus Ved Stadion 4, 4600

Bemærk: Deltagelse i dialogmøderne er gratis, men da vi bestiller mad efter deltagertallet, vil udeblivelser eller afbud modtaget senere end 4 dage før mødet blive pålagt et gebyr på 200,- kroner per person.

Spørgsmål
Kan rettes mod Thomas Rasmussen på 4634 0736 eller tler@dbusjaelland.dk 

Af Peter Vest Hansen, Foto: Maria Markussen

Log ind